Palvelulogistiikkatyöntekijä | Logistiikan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Palvelulogistiikkatyöntekijä | Logistiikan perustutkinto

Palvelulogistiikkatyöntekijän työ on monipuolista ja vastuullista – ammattitaitoisille palvelulogistiikkatyöntekijöille on kysyntää!

Koulutus antaa sinulle yleiskäsityksen logistiikka-alasta sekä varastoalan eri työtehtävistä. Palvelulogistiikkatyöntekijän työ on vastuullista asiakaspalvelutyötä. Palvelulogistiikkatyöntekijänä toimit kuljetusten ja varastoinnin parissa osana logistista ketjua, jossa ollaan usein palvelutilanteessa asiakkaan kanssa. Työskentelet tyypillisesti teollisuuslaitosten, liikenteen tai julkisen sektorin palveluksessa, sekä kauppojen, tukkuliikkeiden ja yritysten logistiikkakeskuksissa. Nopeatempoinen työ edellyttää palvelulogistiikkatyöntekijalta huolellisuutta ja vastuullisuutta. Työssä on myös hyötyä tietotekniikan hallinnasta.

Kenelle?

Palvelulogistiikkatyöntekijän koulutus sopii sinulle, jolla on organisointikykyä, ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaitoja sekä riittävä fyysinen kunto.  Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.

Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työpaikalla oppimisesta. Koulutuksen kesto voi vaihdella henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan, keskimääräinen kesto on noin 2,5 vuotta.  

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikkatyöntekijä | Logistiikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Palvelulogistiikkatyöntekijä | Logistiikan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)