Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto | yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
7.9.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 24.3.-9.8.2020
   
Lähiopetus
Kempele
Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

OSAOn yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutuksen suorittanut kuljettaa niin täys- kuin puoliperävaunulla tavaroita kotimaan ja ulkomaiden liikenteessä. Opinnoissa perehdytään ajoneuvojen käsittelyyn, kuljettamiseen, logistiikkaan ja ajoneuvojen huoltoon.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja työelämässä

Kuljetusalan työpaikkoja ovat henkilö-, kappaletavara-, kuriiri-, elintarvike-, rakennustarvike-, maa-aines- ja jätekuljetuksiin erikoistuneet kuljetusyritykset. Yhdistelmäajoneuvonkuljettajat voivat työskennellä erilaisissa kuljetusliikkeissä ja liikelaitoksissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Opiskelu

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutukseen kuuluu sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Koulutuksessa suoritetaan BCE-luokan ajokorttitutkinto ja saadaan ammatissa toimimiseen tarvittavat luvat. Pakolliset tutkinnon osat koostuvat kuljetusalan perustason ammattipätevyyden, kuorma-auton tavarankuljetusten hallinnan ja yhdistelmäajoneuvokuljetusten opinnoista.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | yhdistelmäajoneuvonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | yhdistelmäajoneuvonkuljettaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: