Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja

Laitoshuoltajan ammattitutkinto, Ylä-Savon ammattiopisto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja

Kotityöpalvelut on kasvava palveluelinkeino. Kotityöpalveluilla tuetaan ihmisten arjessa selviämistä yksityiskodeissa, palvelukodeissa ja erilaisissa asumisyksiköissä. Kotityöpalveluilla tarkoitetaan kodin arjen tehtäviä, kuten kodin siivousta, tekstiilien huoltoa, ruoanvalmistusta ja tarjolle laittoa. Lisäksi palveluina tarjotaan avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten syömisessä, pukeutumisessa, peseytymisessä, ulkoilemisessa. Kotityöpalvelut sisältävät viriketoiminnan ja vapaa-ajan toiminnan järjestämisen sekä asioimistehtäviä.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta (15 osp, asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen) tutkinnon osasta, kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (90 osp, henkilökohtaisena avustajana toimiminen 45 osp ja kotisiivouspalvelut 45 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista, joita valitaan yhteensä 45 osp. Tutkinnon laajuus on 150 osp. Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 30, joihin sisältyy toisen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa ja tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen.

Hakea voivat kotityöpalvelualalla työskentelevät henkilöt. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 euroa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja täytä seuraavat tiedot: