Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Mikä sinua kiinnostaisi? Jos oma ala on vielä mietintämyssyn alla, katso Ylä-Savon ammattiopiston esittelyvideo eri aloista ja löydä suunta tulevaisuudellesi

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä, Ylä-Savon ammattiopisto

Maatalousalan perustutkinto

Maaseutuyrittäjä

Maatilatalouden osaamisalan opinnoissa voit suuntautua eläintenhoitoon, koneurakointiin tai kasvinviljelyyn, ja samalla valmistua maaseutuyrittäjäksi. Mikäli et kuitenkaan koe yrittäjyyttä omaksi jutuksi, voit toimia lomittajana, tilatyöntekijänä, eläintenhoitajana tai vaikkapa maatalouskaupan ammattilaisena.

Maatilataloudessa toimitaan luonnon ja eläinten ehdoilla, joten työajat ja -olosuhteet vaihtelevat päivästä toiseen. Työskentely vaatii joustavuutta, hyvää yleiskuntoa sekä itsenäistä, reipasta ja omaaloitteista otetta.

Maatilatalouden taloussuunnittelu, kirjanpito ja erilaiset alan tietotekniset sovellukset edellyttävät sitä, että olet halukas oppimaan uutta. Mikäli tunnet mullan tuoksun, koneiden jyrinän ja eläinten hörinät, ota kutsu vastaan ja hanki oikeat tiedonjyvät maaseutuyrittäjän ammattiin Ylä-Savon ammattiopistosta!

Hakeminen

Peruskoulun 9.luokkalaiset ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä täytä seuraavat tiedot: