Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ammattitutkinnot

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitolan osaamisala

Eläintenhoidon ammattitukinto, eläinhoitolan osaamisala

Eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistava koulutus suoritetaan monimuotokoulutuksena. Tutkinnon suorittanut henkilö saa valmiudet työllistyä eläinhoitolaan ja työskennellä eläintenhoitoalalla.

Valinnaisen tutkinnon osan avulla tutkinnon suorittaja syventää osaamistaan haluamaansa suuntaan. Valitessaan Eläinalan yritystoiminta -tutkinnon osan tutkinnon suorittaja pystyy toimimaan alan yrittäjänä. Tällöin hänen osaaminen kohdistuu eläinalan palveluyrityksen kehittämiseen ja hoitamiseen.

Tutkinnon sisältö

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Eläinten hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen eläinhoitolassa
  • Asiakaspalvelu eläinhoitolassa

Valinnaisia tutkinnon osia ovat (valitaan yksi):

  • Eläinlajiryhmän hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen 20 osp
  • Eläinalan yritystoiminta 20 osp tai
  • Tutkinnon osa toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta 20 osp tai Toisen osaamisalan tutkinnon osa 20 osp

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Tutkinnon toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opinnot koostuvat lähi-, etä- ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Kaikkiaan opiskelupäiviä on vähintään 15 päivää/ kk eli opin-not ovat opintotukikelpoisia. Opintoihin sisältyy keskimäärin 3-10 lähipäivää, 5-15 työpaikalla tapahtuvaa opiskelupäivää sekä noin 5 etäpäivää / kk. Opinnot on myös mahdollista suo-rittaa oppisopimuksella. Opintojen alussa opiskelijalle laaditaan HOKS eli henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunni-telma, jossa käydään läpi mm. mitä osaamista opiskelijalla jo on sekä määritellään mitä tutkinnon ammattitaitovaatimuksista opiskelijan tulee hankkia ja miten tätä osaamista hankitaan. Opiskelija suorittaa näytöt opintojensa aikana.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 450 euroa. Lisäksi mahdollisesti lähijaksojen aikana majoittumisesta aiheutuvat kustannukset sekä opintomatkan aikaiset majoittumiskustannukset.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: