Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Vierumäki
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Toimitko lasten ja nuorten valmentajana? Haaveiletko valmentajan ammatista lasten ja nuorten parissa? Oletko kiinnostunut joustavasta tavasta opiskella valmentamisen ohessa? Vierumäellä voit suorittaa valmennukseen suuntautuvan liikunnanohjauksen perustutkinnon joustavassa monimuotokoulutuksessa, valmennustyön ohessa.

Koulutuksen aikana opiskelija suorittaa valmennukseen suuntautuneen liikunnanohjauksen perustutkinnon (liikuntaneuvoja) monimuotokoulutuksena. Tutkinnon suorittanut saa hakukelpoisuuden korkeakouluihin. Koulutuksesta vastaavat Vierumäen osaava henkilöstö ja kehittymisen tukena toimivat kokeneet valmentajat, seuramentorit.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat muun muassa seuraavat osaamisalueet.

  • lasten ja nuorten valmentaminen urheiluseurassa
  • valmennuksen kokonaisvaltainen kehittäminen
  • lapsen kehitysvaiheet ja oppiminen sekä urheilijan ura
  • vanhempien ja seuratoimijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa toimiminen

Koulutus  suunnitellaan omaa valmennustoimintaa kehittäväksi ja tukevaksi prosessiksi, joka toteutetaan joustavasti valmennustyön ohessa. Opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana oma valmennettava tai oma valmennusryhmä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-koulutuksena, joka sisältää lähiopiskelua, etäopintoja ja työssäoppimista. Koulutus sisältää myös kansainvälisen jakson. Neljän päivän mittaisia lähiopintojaksoja Vierumäellä on vuosittain kahdeksan.

Työssäoppiminen ja tutkintoon liittyvät näytöt suunnitellaan yhteistyössä kunkin opiskelijan urheiluseuran kanssa ja ne ovat keskeisesti sidoksissa oman valmennustyön kehittämiseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan erillishakuna suoraan oppilaitokseen oppilaitoksen omien www-sivujen kautta.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Hakijat kutsutaan valintakokeeseen, joka järjestetään  Vierumäellä. Lopullisessa opiskelijavalinnassa painottuivat koulutodistusten ja valintakokeen ohella hakijan toiminta lasten ja nuorten valmennustehtävissä sekä aktiivisuus seuratoiminnassa.

Koulutus on tarkoitettu vähintään 18 vuotta täyttäneille lasten ja nuorten valmennustoiminnassa mukana oleville ohjaajille ja valmentajille. Koulutus soveltuu niin yksilö- kuin joukkuelajien valmentajillekin.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Kustannukset

Koulutus on maksutonta ja se sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat lähiopiskelupäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: