Ammatillisen tutkinnon osat

Nuorten liikunnan edistäminen 60 osp, tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Nuorten liikunnan edistäminen 60 osp, tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta

Nuorten liikunnan edistäminen tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamistasi. Koulutuksesta saat osaamista suunnitella liikuntaa nuoren kokonaisvaltaisen kehityksen tukemiseksi, ohjata nuorten liikuntaa sekä arvioida ja kehittää omaa osaamistasi nuorten liikunnan ohjaajana. Koulutus on tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta.

Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutuksen tavoite

Nuorten liikunnan edistäminen -tutkinnonosa 60 osp täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti OSAOn Kontinkankaan yksikön toimitiloissa Virpiniemessä (osoitteessa Virpiniementie 525, 90810 Kiviniemi). Oppimisympäristöinä on myös verkko-oppimisympäristö sekä alan työpaikat. Koulutuksen päätteksi osoitat osaamisesi nuorten liikunnan toimintaympäristössä käytännön työtehtävissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Hakuaika: jatkuva haku

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu

Hakeminen

Tutkinnon osan suorittaminen tukee koulussa ja harrastustoiminnassa toimivien työntekijöiden osaamista nuorten liikunnan ohjauksessa ja sen edistämisessä.

Hakijalla tulee olla sellainen terveydentila- ja toimintakyky, jota edellytetään liikunnan ja valmennuksen alan ammattitutkinnon suorittajalta (OPH-5-2018).

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 3 pistettä

Hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella.

iedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin opetuskieli, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Koulutus on tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 115 € (alv 0 %). Lisäksi tarvitset liikuntavaatteet ja -kengät sisä- ja ulkoliikuntaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu