Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmentaja (AT)

OSAO
Yhteenveto
1,5-2 vuotta
suomi
14.8.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 18.3.-31.5.2020
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Haukipudas, Oulu
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmentaja (AT)

liikunta - valmennus - ammattitutkinto

Hanki osaaminen valmentajan työhön ja voit toimia valmennustehtävissä kolmannella sektorilla tai yksityisellä sektorilla. Tutkinnon suorittaneena voit käyttää valmentaja tutkintonimikettä. Koulutuksessa voit erikoistua joko lasten tai nuorten valmennukseen.

Valmennuksen osaamisalan suorittanena voit toimia valmennustehtävissä kolmannella sektorilla tai yksityisellä sektorilla. Kolmannella sektorilla tavallisimpia työympäristöjä ovat liikunta- ja urheiluseurat ja julkisella sektorilla tavallisimpia työympäristöjä ovat valmennuskeskukset ja urheiluakatemiat. Yksityisellä sektorilla valmennuksen osaamisalan suorittanut työskentelee urheilun ammattiorganisaatioissa tai yksityisenä yrittäjänä valmennustyössä.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon laajuus on yhteensä 150 osaamispistettä (osp).

Tutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista

Pakollinen tutkinnon osa, 60 osp

  • Ammatillinen toiminta valmentajana, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 90 osp (valitaan yksi)

  • Nuorten valmentaminen, 90 osp tai Lasten valmentaminen, 90 osp

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää iltaopetusta, lähi- ja etäopetusta. Lähiopetus arki-iltaisin, 1-3 iltaa/kk sekä satunnaisesti lauantaisin.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon ja /tai tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin. Tutkinnon suorittamista sovitaan yksilöllisesti HOKSissa. HOKSia päivitetään tarvittaessa. Koulutuksen kesto on keskimäärin 1,5 – 2 vuotta.

Hakeminen

Koulutukseen hakeutuvan tulee olla kiinnostunut terveysliikunnan ohjaamisesta eri toimintaympäristöissä. Opiskelu edellyttää omatoimista opiskelua ja harjoittelua lähiopetuksen lisäksi.

Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmentaja (AT)

Kustannukset

Koko tutkinnon opiskelijamaksu 450 € (alv 0 %). Lisäksi tarvitset liikuntavaatteet ja -kengät sisä- ja ulkoliikuntaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmentaja (AT)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmentaja (AT) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: