Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kuortane
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Opiskele liikunta-alan ammattilaiseksi Kuortaneen Urheiluopistossa! Kuortaneella on huikeat mahdollisuudet ja puitteet opiskella huipputason ohjauksessa. Opettajien ammattiosaaminen on erinomaista!

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa valmiudet toimia erilaisissa liikunnanohjaustehtävissä esimerkiksi kuntien, liikuntajärjestöjen, urheiluseurojen ja liikunta- ja kuntokeskusten palveluksessa sekä valmiudet jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Tutkinnon suorittanut ohjaa liikuntaa erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille, laatii tarvittaessa fyysistä toimintakykyä ja terveyttä edistäviä henkilökohtaisia liikuntaohjelmia, suunnittelee ja johtaa liikuntaan liittyviä projekteja ja tapahtumia.

Koulutus on laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja sitä järjestetään peruskoulu- ja ylioppilaspohjaisena. Opintojen aikana voi suorittaa Personal Trainer -koulutuksen.

Hakeminen

Liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijaksi voi hakeutua joko sähköisen yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Jatkuva haku on tarkoitettu niille, joilla on aikaisemmin suoritettu ylioppilastutkinto, ammatillinen perustutkinto, muu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksuton, samoin asuminen ja ruokailut opiskelupäivinä. Opintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse *
klo 9–11
klo 11–13
klo 13–15
klo 15–16