Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kuortane
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa valmiudet toimia erilaisissa liikunnanohjaustehtävissä esimerkiksi kuntien, liikuntajärjestöjen, urheiluseurojen ja liikunta- ja kuntokeskusten palveluksessa sekä valmiudet jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Tutkinnon suorittanut ohjaa liikuntaa erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille, laatii tarvittaessa fyysistä toimintakykyä ja terveyttä edistäviä henkilökohtaisia liikuntaohjelmia, suunnittelee ja johtaa liikuntaan liittyviä projekteja ja tapahtumia.

Koulutus on laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja sitä järjestetään peruskoulu- ja ylioppilaspohjaisena. Opintojen aikana voi suorittaa Personal Trainer -koulutuksen.

Hakeminen

Liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijaksi voi hakeutua joko sähköisen yhteishaun ( 18.2. - 10.3.2020 ) tai jatkuvan haun kautta. Jatkuva haku on tarkoitettu niille, joilla on aikaisemmin suoritettu ammatillinen perustutkinto, muu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksuton, samoin asuminen ja ruokailut opiskelupäivinä. Opintoihin on mahdollista hakea opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: