Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Santasport Lapin Urheiluopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Lähiopetus
Rovaniemi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Tutkinnon suorittanut voi toimia ohjaajana julkisen hallinnon, liikuntajärjestöjen ja yksityisen sektorin tarjoamissa liikunnan ja vapaa-ajan ohjaustehtävissä. Liikuntaneuvoja pääsee työskentelemään ihmisten parissa erilaisten harrastusmahdollisuuksien keskellä. 

Opiskelija saa käytännönläheisiä tietoja ja taitoja liikunnan eri osa-alueilta ja oppii suunnittelemaan ja toteuttamaan liikunnallisia kokonaisuuksia erilaisille kohderyhmille. 

Toisen asteen koulutuksen voi suorittaa joko ammatillisena koulutuksena tai halutessasi myös lukio-opintomahdollisuutena. Lukion tai toisen ammatillisen koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus suorittaa koulutus tiivistetysti n. 1,5 vuodessa.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon sisältö

Opinnot koostuvat pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Tutkinnon laajuus 180 osaamispistettä. Tutkinto sisältää vähintään 35 osp työssäoppimista.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • liikunnanohjaus
  • liikuntaneuvonta
  • liikuntatapahtuman järjestäminen

Ammatillinen perustutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Kevään 2021 soveltuvuuskoe järjestetään: 17.5.2021.

Pääsy- ja soveltuvuuskoe muodostuu liikunnallisuutta sekä alalle soveltuvuutta, sosiaalisuutta ja itsensä ilmaisemista mittaavista osista. Hyväksytystä  pääsy- ja soveltuvuuskokeesta hakija voi saada 0-10 pistettä.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Kustannukset

Lapin Urheiluopistossa tutkintoa suorittava opiskelija saa maksuttoman opetuksen, ateriat ja majoituksen kahden hengen huoneissa opiskelupäivinä. Kustannuksia opiskelijalle tulee opiskelumateriaalista, välineiden ja oppikirjojen hankinnasta, opintomatkoista sekä valinnaisaineiden mahdollisista lisäkustannuksista. Opiskelijalla on mahdollisuus saada valtion opintotukea. Tutkinnon suorittaminen mahdollistaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa työskentelemisestä? Haluatko tuottaa ja kokea liikunnallisia elämyksiä? Vai suunnitteletko tanssijan uraa? Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti– valitse itsellesi sopivin! Lapin Urheiluopistossa on mahdollista suorittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Santasport Facebookissa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin

Leopold
Opetus opistolla on hyvää ja ammattitaitoista. Opettajat ovat asiallisia ja mukavia. Koulutuksen aikana tehdään ja toteutetaan paljon erilaisia asioita, esimerkiksi vaelluksia ja liikuntatapahtumia, joista jää mukavia muistoja. Opiskelu on fyysisesti melko rankkaa, mutta mielenkiintoista. Erilaisten lajien ja liikuntamuotojen ohjaamista tulee pa...
Näytä kokonaan
-
Koulu on mukava. Siellä on hyvä opiskella, ja ilmapiiri on hyvä. Se on rankka koulu ja toivotan kouluun hakijoille paljon tsemppiä! Pitää olla ahkera, että koulussa pärjää!
Opiskelija
Opiston sijainti todella hyvä, lähellä keskustaa! :) Opistolla mukavia opettajia ja oppilaita. Myös opetustilat hyviä. Vasta rakennetun näköinen koulu rempan ansiosta. ;) Hyvät ilmaiset ruuat (ravintola amican).
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja täytä seuraavat tiedot: