» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko järjestää työvoimakoulutusta sekä ajankohtaisiin teemoihin pureutuvia seminaareja.

Ammatilliset tutkinnot antavat yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon. Perustutkintokoulutuksen yhteydessä voit halutessasi valita ns. jatkajan polun, jossa saat lisävalmennusta jatko-opintoja ajatellen. Lähes kaikkien perustutkintojen yhteydessä on myös mahdollista suorittaa kaksoistutkinto eli ylioppilastutkinto ammatillisen tutkinnon lisäksi.

Rasekoon haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla, joka pyörii sujuvasti ympäri vuoden. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä.

Vertailussa Suomen kärkeä

Raseko on menestyvä, itsenäinen, valtakunnallisesti tunnustettu ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Raseko on jo vuosien ajan sijoittunut valtakunnan parhaiden joukkoon Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa. Rasekon opiskelijat saavat opetusta ja ohjausta, valmistuvat ajallaan, työllistyvät hyvin ja keskeyttävät opintonsa vain harvoin.

Haluatko lisätietoa Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Raision seudun koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Videoesittely

Ajoneuvoalan ammattitutkinto Raisio
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto Naantali
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto Raisio
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja, parturi tai kosmetiikkaneuvoja Raisio
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Raisio
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja Raisio
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja Naantali
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, levyseppähitsaaja, koneautomaatioasentaja Raisio
Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti- ja sihteerityön palvelut Raisio
Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti- ja sihteerityön palvelut, kokouspalvelut Raisio
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus Raisio
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö Raisio
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi Raisio
Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala Raisio
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus Raisio
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi Raisio
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Raisio
Matkailualan perustutkinto Naantali
Matkailupalvelujen ammattitutkinto Naantali
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto Raisio
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto Raisio
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kotityöpalvelut, henkilökohtainen avustaja Naantali
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja Naantali
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja Raisio
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja Naantali
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja Naantali
Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja Raisio
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija Raisio
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto Raisio
Ruokapalvelujen ammattitutkinto Useita (2)
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja Raisio
Taideteollisuusalan ammattitutkinto | puukkoseppä Raisio
Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja Mynämäki
Taideteollisuusalan erikoisammattitutkinto | käsityömestari Raisio
Taideteollisuusalan erikoisammattitutkinto | museomestari Raisio
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | digitaalinen valmistus Raisio
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala Raisio
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | muinaistekniikan ammattiala Mynämäki
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | puusepänalan osaamisala Mynämäki
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | restauroinnin osaamisala Raisio

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Purokatu 1
21200 Raisio

www.raseko.fi

Raseko Twitterissä ja Facebookissa