Ammatillisen tutkinnon osat

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osa| Päivittäisjohtamisen työkalupakki kaupan alan esihenkilölle

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osa| Päivittäisjohtamisen työkalupakki kaupan alan esihenkilölle

Päivittäisjohtamisen työkalupakki kaupan alan esihenkilölle

Koulutuksessa saat käytännön työkaluja ja valmiuksia menestyä esihenkilötehtävissä. Opit taitoja, jotka ovat olennaisia kaupan toimintaympäristössä toimiville esihenkilöille.

Tutkinnon sisältö

Tutkinnon osan laajuus on 70 osaamispistettä ja tutkintokoulutus muodostuu kolmesta kokonaisuudesta:

  • Lähiesimiestyö ja päivittäisjohtaminen
  • Ohjaus ja perehdyttäminen
  • Johdatus yrityksen talouteen

Koulutus sisältää mm. aiheet

  • Toimintaympäristön tunteminen, päivittäisjohtaminen ja esimiehen lainsäädäntö
  • Työhyvinvoinnin tukeminen
  • Ohjaus ja perehdytys
  • Esimiesviestintä
  • Päivittäisjohtamisen talous

Koulutuksessa saat ymmärrystä esihenkilötyön roolista ja merkityksestä organisaatiossa sekä työkaluja työyhteisön toiminnan tukemiseen ja edistämiseen. Opit myös ymmärtämään yrityksen taloutta. Tärkeä osa koulutusta on kokemusten jakaminen muiden kanssa, uusien näkökulmien saaminen sekä omien verkostojen vahvistaminen.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on tietokone ja hallitset tietokoneen peruskäytön sekä suomen kielen taidon. Puuttuvan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon osan suorittamiseksi tarvitset alan työpaikan, jossa voit olla työsuhteessa, harjoittelussa tai oppisopimuksella.

Toteutus:Koulutus sisältää etäopetusta verkossa, itsenäistä työskentelyä ItsLearning -oppimisympäristössä sekä osaamisen hankkimista käytännön työtehtävissä. Opetusta verkossa n. kerran kuussa, torstaisin klo 9-15, ajalla 12.10.2023 - 8.2.2024.

Kenelle

Tutkinnon osa on suunnattu kaupan alan päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville vastuuhenkilöille. Voit toimia esimerkiksi tiimin, osaston tai yksikön vastaavana lähiesihenkilönä ja haluat kehittää päivittäisjohtamiseen liittyvää osaamistasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osa| Päivittäisjohtamisen työkalupakki kaupan alan esihenkilölle ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu