Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja

savirakennus

Tässä koulutus sinulle savirakentamisesta kiinnostunut rakennusalan osaaja tai sellaiseksi haluava! Tavoitteena on tuottaa ammattilaisia savirakentamisen alalle tai laajentaa nykyistä ammatillista osaamista savirakentamismenetelmillä.

Koulutuksen sisältö

Kestävän rakentamisen trendi ja Suomen tavoite hiilineutraaliudesta 2035 ajaa rakennusalaa yhä enemmän hyödyntämään vähähiilisiä rakennusmenetelmiä, joista savirakentaminen tai sen menetelmien yhdistäminen muuhun rakentamiseen on hyvä esimerkki. Savi soveltuu Suomen olosuhteissa erityisen hyvin sisärakentamiseen ja siitä kertoo esimerkiksi se, että savirappausten kysyntä on tällä hetkellä kovassa kasvussa. Koulutuksesta löydätkin itsellesi suunnan ekologisen, vähähiilisen ja luonnonmukaisen rakentamisen ammattilaisuuteen.

Koulutuksen aikana suoritetaan taideteollisuusalan ammattitutkinto (tai sen osia), opitaan savirakentamisen eri menetelmiä ja kehitetään omia tuotteita, jotka voivat olla esimerkiksi rakennuspalveluja tai esinetuotteita . Innokkaalle tekijälle avautuu koulutuksen myötä mahdollisuus kehittää omia tuotteita, hankkia työkokemusta ja ensimmäiset asiakkaat ja kehittää vaikkapa omaa yritysideaa. Koulutuksen aikana on myös mahdollista hakeutua työharjoitteluun ulkomaille.

Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, joka laaditaan opiskelijan kanssa yhdessä. Suunnitelmassa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, nykytilanne ja tavoitteet. Aiempia opintoja ja toimintaa työelämässä tai yrityksessä voidaan usein hyödyntää ja lyhentää näin opintojen kestoa.

Kenelle

Savirakentamisesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneet, mieluiten jo valmiiksi rakennusalan kokemusta omaavat henkilöt, jotka haluavat savirakentamisesta itselleen ammatin tai haluavat täydentää esimerkiksi korjausrakentamisosaamistaan savirakentamisella. Alalla toimimista edesauttaa kiinnostus yrittäjänä toimimiseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta

  • Lähiopetus
  • Mynämäki

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Hakea voivat savirakentamisesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneet, mieluiten jo valmiiksi rakennusalan kokemusta omaavat henkilöt, jotka haluavat savirakentamisesta tai savirakennustuotteiden valmistamisesta itselleen ammatin tai haluavat täydentää esimerkiksi korjausrakentamisosaamistaan savirakentamisella. Alalla toimimista edesauttaa kiinnostus yrittäjänä toimimiseen.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan ammattitutkinto, savirakentaja

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa. Lisäkustannuksia aiheuttavat mahdolliset opintomatkat, materiaalimaksut ja omien henkilökohtaisten työvälineiden hankinta opintojen edetessä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan ammattitutkinto | savirakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu