Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin osaaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 31.12.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 31.12.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin osaaja

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Syvennä myyntiosaamistasi ja avaa ovet menestyksekkääseen myyntityöhön! Koulutus tarjoaa valinnaisia tutkinnon osia, kuten tuoteryhmätyöskentely, lähiesimiestyö, visuaalinen myyntityö, sisällön tuottaminen digitaalisessa ympäristössä ja toimiminen verkkokauppaympäristössä. Lisäksi voit kehittää projektinhallinnan taitoja valitsemalla projektin esimerkiksi myynnin kehittämiseen. Tartu tilaisuuteen ja syvennä myyntiosaamistasi modernin myynnin parissa!

Tutkinnon sisältö

Tutkintoon sisältyy seuraavat tutkinnon osat, jotka antavat taidot liiketoiminnan ja myynnin alalla toimimiseen:

 • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)
 • Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

Valinnaisista tutkinnon osista valitaan itselleen kiinnostava ja ammatillista kehittymistä tukevia aiheita:

 • Tuoteryhmätyöskentely (60osp). Kehitä osaamistasi tuoteryhmien hallinnassa ja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.
 • Lähiesimiestyö ja päivittäisjohtaminen (70osp). Opettele johtamaan tiimiä tehokkaasti ja vastuullisesti.
 • Visuaalinen myyntityö (15osp). Opi hyödyntämään visuaalisia elementtejä myyntiprosessissa ja asiakasviestinnässä.
 • Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön (15osp). Kehitä kykyäsi luoda kiinnostavaa ja vaikuttavaa sisältöä digitaalisissa kanavissa.
 • Toimiminen verkkokauppaympäristössä (15osp). Syvennä osaamistasi verkkokaupan toimintaympäristössä ja asiakaskokemuksen parantamisessa
 • Projektissa toimiminen (15osp). Hanki taitoja projektinhallinnassa ja tiimityöskentelyssä. Voit valita projektiksi myynnin kehittämisen aihealueen, esim. ratkaisumyyjänä kehittymisen, asiakkaan asiakaskokemuksen kehittämisen palvelumuotoilun keinoin, uusasiakashankinnan projektin tai jonkin muun edustamasi organisaation myynnin kehittämiseen liittyvän projektin.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on tietokone ja hallitset tietokoneen peruskäytön sekä suomen kielen taidon. Puuttuvan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon tai tutkinnon osan/osien suorittamiseksi tarvitset alan työpaikan, jossa voit olla työsuhteessa, harjoittelussa tai oppisopimuksella.

Toteutus

Koulutus voidaan toteuttaa tarpeittesi mukaan joko kokopäiväkoulutuksena tai monimuoto-opintoina työn ohessa. Koulutus sisältää lähiopetusta, etäopetusta verkossa sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinto tai osia siitä.

Kenelle

Tutkintokoulutus on henkilöille, joilla on kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ja haluavat kehittyä entistä paremmiksi. Myyjänä avautuu monia työmahdollisuuksia eri yrityksissä ja myymälöissä. Olipa kyseessä kuluttaja- tai yritysmyynti, koulutus tarjoaa tilaisuuden päivittää osaamista seuraavalle tasolle. Koulutus sopii niille, jotka tuntevat intohimoa asiakkaiden kohtaamiseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön.

Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, joka laaditaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti (henkilökohtaistaminen), hakijan lähtötaso huomioiden. Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Raisio
 • Hakuaika: 31.12.2024

Hakeminen

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Valintaan vaikuttavia asioita ovat ammatillinen osaaminen, aiempi koulutus, soveltuvuus alalle, motivaatio ja tietotekniset taidot. Sinulle lähetetään hakeutumisen ensimmäisessä vaiheessa sähköposti hakuprosessin etenemisestä, joten kiinnitäthän huomiota siihen, että olet antanut sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa parhaiten.

Jatko-opinnot

Ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi voit hakea opiskelemaan korkeakouluun. Osaamistasi voit kasvattaa tai syventää myös esimerkiksi suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia tai muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen voit tietyin edellytyksin hakea Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä. Stipendin suuruus on 1.1.2022 tai sen jälkeen suoritetuista tutkinnoista 414 euroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu