Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Vantaa
Ammatillisen tutkinnon osat
Ammattikeittiötoiminnan perusteet 15 osp

Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus

Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle tuleville henkilöille, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä. Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn.

Opinnot sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua oppilaitoksessa sekä opiskelua koulutussopimuksella tai oppisopimuksella työelämässä.

Osaaminen osoitetaan näytöillä tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa.

Opinnot järjestetään pääsääntöisesti päiväopiskeluna maanantaista perjantaihin. Työelämäjaksoilla noudatetaan työpaikan työaikaa.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutuksen kesto

Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinnon esimerkiksi oppisopimuksella. Jokaisen opiskelijan jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti. Jatkomahdollisuuksiin vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne.

Kustannukset

Opiskelu ja ruokailu ovat koulussa maksuttomia. Opiskelijat ostavat itse työvaatteet, työkengät ja opiskelutarvikkeet. Kustannukset ovat noin 200 euroa. Hankintoihin on mahdollista hakea tukea.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus täytä seuraavat tiedot: