Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kahvileipätuotteiden valmistus 20 osp | tutkinnon osa elintarvikealan perustutkinnosta

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Vantaa
Ammatillisen tutkinnon osat

Kahvileipätuotteiden valmistus 20 osp | tutkinnon osa elintarvikealan perustutkinnosta

Tutkinnon osassa opiskellaan yleisimpiä kahvileipätuotteita eri tuoteryhmistä kuten pienet kahvileivät, isot kahvileivät, uppopaistotuotteet, kaulittavat nostatettavat tuotteet sekä eri sesonkituotteet. Keskeisimmät työtehtävät tässä tutkinnon osassa ovat raaka-aineiden punnitus, taikinanteko, ylöslyönti, kohotus, paisto, viimeistely ja pakkaustoiminnot.

Tutkinnon osan tavoitteena on, että opiskelija oppii valmistamaan kahvileipätuotteita käsityömenetelmiä käyttäen suora-, kylmä- ja pakasteleivonnalla ohjeiden mukaisesti. Hän ottaa vastuun tuoteturvallisuudesta ja arvioi raaka-aineita ja tuotteita aistinvaraisesti, mittaa pH-arvon ja tulkitsee tuloksia sekä minimoi hävikin muodostumisen. Tutkinnon osassa valmistetaan myös erityisruokavaliotuotteita.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jossa oppiminen painottuu työpaikalle ja ammattitaito hankitaan pääosin käytännön työtehtäviä tekemällä. Työnantaja nimeää opiskelijalle alan ammattilaisen työpaikkaohjaajaksi.

Työpaikalla tapahtuvaa oppimista täydennetään oppilaitoksissa järjestettävällä opetuksella. Opiskelijan aikaisempi osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa ja jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Osaaminen osoitetaan näytöllä.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Opiskelijalla tulee olla alan työpaikka ja tutkinnon osaan soveltuvat työtehtävät voidakseen osallistua oppisopimuskoulutukseen.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, Kahvileipätuotteiden valmistus 20 osp

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kahvileipätuotteiden valmistus 20 osp | tutkinnon osa elintarvikealan perustutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kahvileipätuotteiden valmistus 20 osp | tutkinnon osa elintarvikealan perustutkinnosta täytä seuraavat tiedot: