Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuu
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

Leipuri-kondiittorina valmistat leipomo- ja konditoriatuotteita niin kahviloissa kuin leipomoissa. Opit jokaisen vaiheen kahvi- ja ruokaleipien, kakkujen sekä leivosten valmistuksesta. Opintojen aikana pääset työskentelemään yksikön leipomossa ja myymälässä sekä kokeilemaan erilaisia projekteja. Leipuri-kondiittorina olet taitava käsistäsi sekä hallitset tarvittavien koneiden käytön. Voit työskennellä leipomoissa, konditorioissa, paistopisteissä, pitopalveluyrityksissä sekä suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä.

Opiskelu

Opiskelu on monipuolista ja sisältää teoriatunteja, erilaisia projekteja, sekä työskentelyä yksikön leipomossa ja myymälässä. OSAOn leipuri-kondiittorin koulutus sisältää sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu elintarviketuotannossa toimimisen, elintarvikeprosessien ohjauksen ja käynnissäpidon sekä elintarvikkeiden valmistuksen opintoja. 

Leipuri-kondiittori työelämässä

OSAOn leipomoalan osaamisalalta valmistuu leipuri-kondiittoreita, jotka valmistavat monenlaisia ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä tai konditoriatuotteita. Työpaikkoina voivat olla muun muassa leipomot ja konditoriat, paistopisteet ja pitopalveluyritykset.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: