Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Vantaa
Ammatillisen tutkinnon osat

Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta

Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alan tai elintarvikealan yrityksessä työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ilmastovastuullisuutta työssään. Koulutuksessa perehdytään ilmastonmuutokseen ilmiönä ja tunnistetaan keskeisimpiä tekoja ja toimia, joilla ihminen vaikuttaa ilmastonmuutokseen.

Toteutus

Koulutus toteutetaan pääasiassa työelämässä toisen ammatillisen tutkinnonosan yhteydessä tai yksittäisenä koulutuksena vahvistamaan ammatillista osaamista työelämässä olevilla. Teoriasisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä (Itslearning).

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle. Työnantaja maksaa opiskelijalle työehtosopimuksen mukaisen palkan oppisopimuksen ajalta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ilmastovastuullinen toiminta 15 p | tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta täytä seuraavat tiedot: