Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatillisen tutkinnon osat
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto

Kiinnostaako sinua kouluttautua kuorma-autonkuljettajaksi?

Alalla on ammattitaitoisille kuljettajille kova kysyntä, joten työllisyysnäkymätkin ovat hyvät. Koulutuksen jälkeen voit toimia kuorma-autonkuljettajana sekä pakettiautonkuljettajana.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Koulutuksessa edellytetään riittävää suomen kielen taitoa (taso B1.1). Koulutukseen hakeutuvan on hyvä huomioida, että koulutus kuuluu SoRa-lainsäädännön piiriin.

Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta, oppimistehtävistä sekä aitojen, työssä tehtyjen tehtäväkokonaisuuksien dokumentoinnista.

Päiväkoulutuksessa on lähiopetusta arkipäivisin pääsääntöisesti klo 9.00–14.00. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso alan yrityksissä. Työssäoppimis/tutustumisjaksot sovitaan myöhemmin.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)