Ammatillisen tutkinnon osat

Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi 30 osp︱Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta

OSAO, paikassa Kempele (+1 sijaintia)
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi 30 osp︱Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta

Työskenteletkö varastossa tai terminaalissa? Opiskele varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi -tutkinnon osa ja kehitä yrityksen toimintaa sekä vastuullisuutta osana toimitusketjua vihreä siirtymä huomioiden. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja sen voi suorittaa työn ohessa.

Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi – tutkinnon osa on kuljetusalan ammattitutkinnon kuljetusalan työnjohdon osaamisalan valinnainen tutkinnon osa. Tutkinnon osa on mahdollista sisällyttää osaksi kuljetusalan ammattitutkintoa.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksessa opiskellaan 30 osaamispisteen (osp) laajuinen Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi -tutkinnon osa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja sen voi suorittaa työn ohessa. Koulutuksen alussa on noin kahden tunnin tapaaminen, jonka aikana tutustutaan koulutuksen tavoitteisiin ja toteutukseen sekä perehdytään itsenäisen opiskelun oppimisympäristöjen käyttöön (Pinja, Teams). Koulutuksen aikana on verkkotapaaminen noin kahden viikon välein. Opiskelu tapahtuu pääosin itsenäisesti jokaiselle sopivan aikataulun ja paikan mukaan. Opettajat ohjaavat tarvittaessa opiskelijoita henkilökohtaisesti opintojen aikana. Osaaminen osoitetaan työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Lähiopetus
  • Liminka
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutuksen kohderyhmänä ovat pienten ja keskisuurten logistiikka-alan yritysten toimihenkilötehtävissä sekä varasto- ja terminaalityössä toimivat henkilöt, jotka haluavat kehittää yrityksen ja toimitusketjun toimintaa vastuullisuus ja vihreä siirtymä huomioiden. Kehittämistyössä hyödynnetään mm. digitaalisuutta ja data-analytiikkaa.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kuljetusalan ammattitutkinnon kielitaitosuositus on B1.1.

Kustannukset

Koulutus on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu