Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Kiinteistöala tarjoaa vaihtelua työpäiviin!

Kiinteistönhoitajana olet avainasemassa kiinteistön kunnossapidon ja toimivuuden takaamisessa. Toimit erilaissa kiinteistöpalveluja tuottavissa organisaatioissa tehden erilaisia kiinteistönhoitoon ja asiakastyöhön liittyviä tehtäviä.

Joustavuus, ripeys, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat kiinteistönhoitajalle tärkeitä ominaisuuksia. Kiinteistönhoitajalta vaaditaan hyviä ihmissuhdetaitoja, kiinnostuneisuutta kiinteistöihin sekä niiden kunnossapitoon, töiden suunnitteluun ja organisointiin.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa sinulle kiinteistönhoitajan perusammattitaidon.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kiinteistöpalvelualalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon ja sen myötä nostaa ammatillisen osaamisensa uudelle tasolle. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa.

Koulutukseen osallistuvalta edellytetään kiinteistöalan työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Käytännön toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku päällä ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopetusta on 2 – 4 kertaa kuukaudessa klo 12 – 16. Yleisinä loma-aikoina ei ole opetusta.

Käytännön opiskelu tapahtuu työpaikalla aidoissa arjen työtilanteissa. Oppikirjoja ei käytetä, sillä pääosa oppimateriaalista koostuu verkkomateriaalista ja kouluttajan jakamasta materiaalista.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kiinteistönhoitaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)