Ammatillinen koulutus

Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto

Leipurti-kondiittori
Leipuri-kondiittori valmistaa kahvi- ja ruokaleipiä sekä konditoriatuotteita kuten kakkuja ja muita leivoksia. Työpaikkana voi olla leipomo, konditoria, teollisuusleipomo, kahvila, suurtalous- ja ravintola-alan toimipiste tai pitopalveluyritys.

Leipomossa työskennellään paljon käsillä, ja teollisuusleipomoissa hyödynnetään myös paljon teknologiaa. Leipuri-kondiittorin opinnot ovat hyvin käytännönläheisiä. Tuotteiden valmistamisen lisäksi opintojen aikana omaksutaan mm. laatutietoinen ja hygieniavaatimusten mukainen työskentelytapa.

Automatisoitumisen myötä alalla on kysyntää erityisesti ammattitaitoisille työntekijöille, jotka hallitsevat automatisoidun teollisuusprosessin ja uudet tekniikat.

Careeriassa opiskeleminen maistuu hyvältä ja tarjoaa eväitä työurallesi!

Kenelle?

Koulutus on suunnattu leipuri-kondiittorin työtehtävistä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus sopii sinulle, jolla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito. Lisäksi pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn. Leipuri-kondiittorina yhteistyötaidot  ovat tärkeitä, samoin kuin reippaus ja energisyys. Työssä onnistumisen kannalta avainasemassa on täsmällisyys ja ripeys.

Käytännön toteutus

Opiskelu elintarvikealalla leipuri-kondiittoriksi koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipuri-kondiittori | Elintarvikealan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu