Ammatilliset perustutkinnot

Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kampaaaja
Haluatko tehdä töitä käsilläsi? Kiinnostaako sinua vaihteleva asiakaspalvelutyö? Hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisena osaat palvella asiakkaita ja myydä hiusalan tuotteita ja palveluja. Kampaajana ja parturina teet asiakkaille hiustenleikkauksia ja kampauksia erilaisilla tekniikoilla. Palveluihin kuuluvat myös hiusten ja hiuspohjan hoito, hiusten värjäykset ja rakennekäsittelyt, ripsien ja kulmien värjäykset sekä parranajot ja -muotoilut.

Kampaaja- ja parturiammattilaisena teet työtä parturi-kampaamoissa itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä.  Lisäksi voit toimia tuotemyynti- ja koulutustehtävissä maahantuojien ja tavaratalojen palveluksessa, teatteri- ja media-alalla, erilaisissa kylpylöissä sekä palvelutaloissa.

]]

Hakeminen

Kampaajan ja parturin koulutus sopii sinulle, joka olet sosiaalinen ja haluat työskennellä ihmisten parissa.

Kampaajan ja parturin työ edellyttää normaalia peruskuntoa, sillä työ on pääasiassa seisomatyötä. Huomiothan, että erilaisten kosmetiikkatuotteiden käyttö voi kuivattaa käsien ihoa tai altistaa ihoa allergioille.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu