Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hieroja | Hieronnan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
6.2.2023
   
Lähiopetus
Vantaa
Ammattitutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Hieroja | Hieronnan ammattitutkinto

Hieronnan ammattitutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä sosiaali- ja terveysalan, liikunnan tai vapaa-ajan työpaikoilla, kuntoutuskeskuksissa, kylpylöissä, palvelutaloissa, kauneushoitoloissa ja asiakkaiden kodeissa.

Hierojan työssä painottuu vastuullinen päätöksenteko, hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluun ja palveluammattiin soveltuva asenne. Asiakaskohtaamisessa hierontatyön lähtökohtana on kosketus. Hieroja käsittelee asiakkaan lihaksia ja lihasryhmiä erilaisin ottein niiden rentouttamiseksi.

Koulutuksessa opit ihmiskehon anatomian ja fysiologian perusteet, klassisen hieronnan perusotteet sekä niiden käytön. Opit hieromaan kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä. Saat myös osaamista lihashuollon tukihoitoihin, kuten mm. pintalämpöhoitoihin, kylmähoitoihin, sekä aktiivisiin ja passiivisiin venytyksiin. Lisäksi opit edistämään työhyvinvointia ja työturvallisuutta. Koulutus antaa valmiudet itsenäiseen ammatinharjoittamiseen ja eettisesti kestävään yrittäjyyteen.

Hieronnan ammattitutkinnon suorittaneena voit hakea koulutettu hieroja -ammattinimikkeen käyttöoikeutta Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran ohjeiden mukaisesti. Hieronnan ammattitutkinnon suorittaneen rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin tapahtuu koulutettu hieroja -nimikkeellä. Koulutettu hieroja on nimikesuojattu ammattihenkilö terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisesti.

Käytännön toteutus

Hieronnan ammattitutkinnon koulutus koostuu lähi- ja verkko-opinnoista sekä oppimisesta työpaikoilla.

Lähipäivät ovat neljänä päivänä viikossa, joista teoriapäivät pidetään klo 8:30-15:30. Yhtenä päivänä opiskellaan itsenäisesti tekemällä oppimistehtäviä.

Asiakashierontojen alkamisen jälkeen oppilaitoksen hoitolassa työskennellään kahdessa vuorossa (klo 7:30-14 ja klo 11:30-18). Asiakashierontapäiviä on keskimäärin 2 kertaa viikossa.

Syventävä työelämäjakso suoritetaan alan työpaikoilla.

 

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieroja | Hieronnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hieroja | Hieronnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)