Ammatilliset perustutkinnot

Talonrakentaja (monimuoto)

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talonrakentaja (monimuoto)

Uusi monimuotoinen talonrakentaja-koulutus Karjaalla alkaa syyskuussa 2022!

Rakennusalalla tarvitaan aina osaajia! Korjausrakentamista suoritetaan enemmän kuin koskaan ennen. Sinä, joka olet kiinnostunut rakennusalan eri töistä, kuten kirvesmiehen töistä ja laatoitustöistä ja haluat opiskella varsinkin käytännössä oppien, hae tähän koulutukseen!

Koulutus alkaa 28.9.2022 ja kestää noin kaksi vuotta. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, tarkoittaen sitä, että käytännön harjoituksia ja/tai teoriaa koulussa 3 päivänä viikossa, sen lisäksi etäopiskelua ja harjoituksia työssäoppimisyrityksissä. Opinnot ovat päätoimista opiskelua. Tavoitteena on, että osallistuja oppii itsenäisesti ja oikein menetelmin soveltamaan koulutuksen aikana saavutettua tietotaitoa myöhemmin työelämässä sekä suorittamaan rakennusalan perustutkinnon tai osatutkinnon.

Heinäkuun aikana ei ole lähiopintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yli 18 vuotiaille, joita rakentaminen kiinnostaa ja jotka haluavat suorittaa rakennusalan perustutkinnon tai osatutkinnon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli (suomi/ruotsi), sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Taloudellinen tuki

Opinnot ovat päätoimista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen/aikuiskoulutustukeen. Mikäli olet työtön ja jos koulutus kiinnostaa sinua, keskustele asiasta sinun TE -toimiston asiantuntijan kanssa ennen kuin haet koulutukseen. Lisää tietoja eri tukijärjestelmistä antavat KELA, Koulutusrahasto, liitot, TE-toimisto ja Työlinjan koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 s-posti koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Muista tarkistaa mahdollisuutesi hake näitä tukia hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Kustannukset

Opetus on ilmaista. Viranomaisten vaatimat maksut eivät sisälly maksuttomaan opetukseen (esim. kortit).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakentaja (monimuoto)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu