Ammattitutkinnot

Ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet

Axxell, paikassa Karjaa
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
5 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
5 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet

Jobbar du som skolgångshandledare eller ledare på eftis och vill få behörighet för ditt arbete? Då är denna utbildning något för dig.

I augusti 2024 startar följande e-utbildning för skolgångshandledare. Då har du möjlighet att avlägga yrkesexamen i pedagogisk verksamhet och handledning vid sidan om ditt jobb inom branschen. Du kan jobba antingen i lågstadium, högstadium eller andra stadiet. Du kan också jobba som ledare på eftis och då komplettera med praktik som skolgångshandledare i vissa examensdelar.

Kompetensområdet du avklarar heter Handledning i skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet. Du kan välja att antingen fördjupa dig i handledning i morgon- och eftermiddagsverksamhet eller handledning och stöd för skolgång och studier. Utbildningen är totalt 150kp. I studierna ingår inte de gemensamma examensdelarna eftersom det är fråga om en yrkesexamen och inte en grundexamen.

Studietiden är beräknad till ett läsår och studierna sker på distans genom inlämningsuppgifter, bandade föreläsningar och träffar via Teams kvällstid. Tillgång till dator behövs för att kunna studera på e-utbildningen. Tidigare studier och studievana är till fördel. Mängden arbetserfarenhet från skolvärlden styr vem vi antar i första hand. För varje studerande görs det upp en personlig utvecklingsplan för kunnande, där vi beaktar bl.a. dina tidigare studier.

Att avlägga hela examen kostar 225 euro. Det finns möjlighet att söka om yrkesexamensstipendium efter avlagd examen.

Du har också möjlighet att via din arbetsgivare göra upp ett läroavtal, vilket innebär avgiftsfri utbildning. Om du har praktiska frågor kring läroavtal, kontakta läroavtalsplanerare Klara Roos, tfn 044-739 7359, klara.roos@axxell.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Karjaa
  • ruotsi

Kustannukset

225€. Kursavgiften kan betalas i rater. Arbetslösa betalar halva priset. OBS! Intyg över arbetslöshet från arbetskraftsbyrån bör uppvisas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu