Ammattitutkinnot

Klinikkaeläinhoitaja

Axxell, paikassa Kemiö
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
12 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Aloitus
12 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Klinikkaeläinhoitaja

Eläintenhoidon ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitaja, koulutus alkaa 12.8.2024!

HUOM! Koulutuksen opetuskieli on ruotsi!

Klinikkaeläinhoitajana sinulla on monenlaisia tehtäviä. Toimit eläinlääkärin avustajana tutkimuksissa ja hoidat eläintä klinikalla, avustat leikkauksissa ja valvot anestesiaa leikkausten aikana. Tämän lisäksi huolehdit myös asiakaspalvelusta ja klinikan siisteydestä. Koululla on oma pieneläinklinikka ja eläintalo, jossa asuu noin 60 eläinlajia. Koulutamme myös avustajakoiria.

Eläinklinikalle tulee koirien ja kissojen lisäksi myös muita pienempiä eläimiä, kuten kaneja, marsuja ja muita jyrsiöitä ja joskus myös käärmeitä, liskoja ja lintuja. Koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet perehtyä ja syventää osaamistasi sekä terveiden että sairaiden eläinten hoidossa ja avaa ovet mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan eläintenhoitajan ammattiin! Voit tutkinnon jälkeen myös työskennellä tuotantoeläinten parissa tai hevosklinikalla.

Tutkinnon voit suorittaa myös ilman koulutusta, jos on työskennellyt alalla pitkään. Usein on kuitenkin tarpeen hankkia monipuolista osaamista tutkinnon suorittamista varten. Voidaksesi hakea koulutukseen sinun on oltava 18 vuotta. Myös aikaisempi perus-, ammatti-, erikoisammatti- tai ylioppilastutkinto tai pitkä työkokemus on suositeltavaa.

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja alkaa vuosittain syksyllä. Koulutus painottuu pieneläimiin ja toteutetaan lähiopetuksena, työssäoppimisjaksoilla ja etäopiskeluna. Suoritat työssäoppimisesi vapaavalintaisella eläinklinikalla.

Ensimmäinen lähiopetuspäivä järjestetään 12. elokuuta 2024. Opetuskielenä on ruotsi, mutta klinikka jonka kanssa teemme yhteistyötä on kaksikielinen. Tutkintoperusteet voit katsoa täältä.

Koulutus maksaa 600€. Työttömille ja lomautetuille puoleen hintaan (todistus työttömyydestä tai lomautuksesta esitettävä). Tämän lisäksi opintojen aikana on hyvä varautua hankkimaan jonkin verran opintomateriaalia, joita opiskelun aikana ja sen jälkeen tarvitset.

Lähiopintojen aikana on myös mahdollista asua koulun asuntolassa jaetussa huoneessa. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta ja hinnoista saat kansliasta, puh. 0290 01 7275 tai sähköpostitse brusaby@axxell.fi.

Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli (ruotsi), sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Lue lisää eläimistä ja pieneläinklinikasta

Koulutuksen esittelyvideo

Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun. Lisätietoa antaa oppisopimussuunnittelija Anders Levin, puh. 044 739 7782 tai anders.levin@axxell.fi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Kemiö
  • ruotsi

Kustannukset

Koulutus maksaa 600€. Työttömille ja lomautetuille puoleen hintaan (todistus työttömyydestä tai lomautuksesta esitettävä). Koulutusmaksu voidaan maksaa erissä. Tämän lisäksi voi kustannuksia syntyä mahdollisesta opintomateriaalista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Klinikkaeläinhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu