Ammatillisen tutkinnon osat

Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp)

Pituus
8 kuukautta
Opiskelukieli
suomi
Pituus
8 kuukautta
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp)

Nainen kasvohoidossa

Kiinnostaisiko sinua suorittaa vain osa Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta, ihon hoidon osaamisalasta? Oletko ehkä jo valmistunut ammattiin, mutta haluat päivittää osaamistasi nykyaikaiselle tasolle tai tarvitset kertausta, koska et ole toiminut alalla? Voit myös toimia jo esimerkiksi ripsi-/kynsiteknikon työssä, mutta haluat oppia alasta lisää.

Me tarjoamme nyt mahdollisuuden opiskella tutkinnon osia erillisenä koulutuksena Turun Kosmetologikoulussa. Koulutus tapahtuu osa-aikaisesti ja se on mahdollista suorittaa oman työn ohessa.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksen avulla saat vahvan osaamisen turvalliseen ja aseptiseen toimintaan valitsemasi osan mukaan sekä valmiudet ohjata laajasti asiakasta kotihoidollisissa haasteissa ja tarpeissa.

Koulutukseen kuuluu teoriapäivät, jolloin syvennytään anatomiaan ja fysiologiaan, sekä ihon toimintoihin ja rakenteeseen. Teoria ja käytännön sisältö määräytyy suoritettavan tutkinnon osan mukaan. Lisäksi koulutus koostuu harjoituspäivistä, jolloin hoitoja harjoitellaan asiakkaille käytännön työssä.

Koulutuksen päätteeksi ammattitaito osoitetaan näytöissä tekemällä asiakkaille tutkinnon osan mukaisia käytännön työtehtäviä.

Koulutus perustuu Hius- ja kauneudenhoitoalan tutkinnon perusteisiin. Tutkinnon osan laajuus määräytyy OPH:n tutkinnon perusteiden mukaan eli ne ovat 15-35 osaamispistettä ( 1 osp = 12 h). Tutustu tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksiin opetushallituksen sivuilta.

Koulutukseen on jatkuva haku.

Koulutuksen kesto

Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti ja valmistuminen on mahdollista 12-20kk sisällä aloituksesta.

Pääsyvaatimukset

Koulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu kiinnostus alaan, 18-vuoden ikä.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen toteutus tapahtuu lähipäivinä Turussa, Turun Kosmetologikoulun omissa tiloissa osoitteessa Kauppiaskatu 11 E. Opinnot sisältävät sekä teoriapäiviä/opetusta sekä käytännön harjoituspäiviä. Tarkka aikataulu selviää haastattelussa ja aloitusajankohta määrittää lukujärjestystä.

Opiskelu on osa-aikaista ja suositeltu osallistuminen harjoitteluun on 1-3 päivää viikossa riippuen siitä, kuinka nopeasti haluat valmistua. Teoriapäivät/opetus painottuvat opetuksen alkuun sekä etäopiskeluun, jolloin vaadittavat kokeet täytyy suorittaa. Teoria yhdistyy käytännöntyöhön jokaisena harjoituspäivänä. Opetukseen (sekä teoria että käytäntö) osallistuminen on pakollista koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutukseen sisältyy myös etäopiskelua.

Koulutusta ei ole mahdollista suorittaa oppisopimuksella tai täysin etänä.

Hakeutuminen

Koulutukseen voi hakeutua Hae nyt -painikkeen kautta tai lähettämällä meille yhteydenoton tai soittamalla puhelimitse numeroon 0440704847. Käsittelemme hakemukset hakujärjestyksessä. Haastattelemme jokaisen hakijan henkilökohtaisesti.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on peruskoulun oppimäärä, hyvä terveys ja 18 vuoden ikä.

Koulutuksesta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluun studentum.fi:n/sähköpostin kautta tai puhelimitse.

Kustannukset

Koulutuksen hinta määräytyy täysin suoritettavien opintojen mukaan.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa osamaksuna. Ennen koulutuksen alkua maksetaan aloitusmaksu, joka on osa kurssimaksua ja jolla varataan paikka kurssilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu
Kauppiaskatu 11 E, 3 krs.
20100 Turku

Turku Beauty Institute Oy – Turun Kosmetologikoulu

Turun Kosmetologikoulu on kansainvälinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, jolla on pitkä ja maineikas historia kauneudenhoitoalan opetuksessa. Ensimmäiset opiskelijat aloittivat koulutuksen jo vuonna 1960. Koulun omistajilla on toimintaa sekä Saksassa että Suomessa, jonka ansiosta mahdollisuutena on myös kansainväliset vaihdot opintojen aikana. Olemme myös...

Lue lisää oppilaitoksesta Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu