Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetiikkaneuvoja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoa
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoa
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetiikkaneuvoja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tavoitteina ovat laaja-alaiset valmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana sekä neuvonta- ja myyntitehtävissä että muissa asiakaspalvelutehtävissä. Kauneudenhoitoalan ammattilainen taitaa ihonhoidon ja ihonhoidon ohjauksen, hieronnan ja ehostuksen.

Opiskelu

Kosmetiikkaneuvojan opinnoissa korostetaan tietämystä hygieniasta, ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä ihon rakenteesta ja sen toiminnasta, kosmetiikan ainesosista, tuotteista, erilaisista ihonhoitomenetelmistä ja laitteista. Lisäksi opintoihin kuuluu kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja sekä yritystoiminnan perusteita.

Kosmetiikkaneuvoja työelämässä

Kauneudenhoidon ja tuoteneuvonnan osaamisalan suorittanut kosmetiikkaneuvoja voi toimia ihonhoidon asiantuntijana sekä hoito- että myyntitehtävissä kauneushoitoloissa, kylpylöissä, apteekeissa, maahantuonnissa, tavarataloissa tai omassa yrityksessä. Kosmetiikkaneuvojat voivat myös suunnitella ja markkinoida asiakkaille erilaisia hoitoja ja ehostuksia. 

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetiikkaneuvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetiikkaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetiikkaneuvoja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: