Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuu
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon tavoitteina ovat laaja-alaiset valmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana sekä neuvonta- ja myyntitehtävissä että muissa asiakaspalvelutehtävissä. Kauneudenhoitoalan ammattilainen taitaa ihonhoidon ja ihonhoidon ohjauksen, hieronnan ja ehostuksen.

Kosmetologi työelämässä

Kosmetologi hoitaa ja ehostaa asiakkaita sekä ohjaa heitä oman tyylin löytämisessä. Kosmetologi osaa suunnitella ja markkinoida kasvojen, vartalon, käsien ja jalkojen hoitoja sekä ehostuksia. Opinnoissa korostetaan tietämystä hygieniasta, ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä kosmetiikan ainesosista, tuotteista ja ihonhoitomenetelmistä.

Kosmetologina vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitosi ovat erinomaiset. Kosmetologi voi työskennellä työntekijänä tai yrittäjänä kauneushoitoloissa, kylpylöissä, apteekeissa, maahantuojilla ja tavarataloissa.

Opiskelu

Kosmetologin opinnot koostuvat pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Pakolliset tutkinnon osat koostuvat seuraavista osaamisalueista:

  • Jalka- ja käsihoitopalvelut
  • Kasvohoitopalvelut
  • Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: