Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu

paikassa Turku
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu

Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu

Turku Beauty Institute Oy – Turun Kosmetologikoulu

Turun Kosmetologikoulu on kansainvälinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, jolla on pitkä ja maineikas historia kauneudenhoitoalan opetuksessa. Ensimmäiset opiskelijat aloittivat koulutuksen jo vuonna 1960. Koulun omistajilla on toimintaa sekä Saksassa että Suomessa, jonka ansiosta mahdollisuutena on myös kansainväliset vaihdot opintojen aikana. Olemme myös kansainvälinen Cidesco-koulu, jossa mahdollisuus suorittaa lisäksi Cidesco-tutkinto.

Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana, alan neuvonta- ja myyntitehtävissä sekä muissa kauneudenhoitoalan asiakaspalvelutehtävissä. Oppilaitoksestamme valmistuneet opiskelijat ovatkin työllistyneet aina hyvin, sekä itsenäisiksi yrittäjiksi että yrittäjähenkisiksi työntekijöiksi.

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisessa palveluammatissa, jossa tavoitteena on tuottaa asiakkaan kauneutta, hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluita.

Hius- ja kauneudenhoitoalan työ on yksilöllistä asiakaspalvelutyötä, joko itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa. Aloilla työskentely edellyttää sinulta reipasta, oma-aloitteista ja positiivista asennetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ja eri-ikäisten asiakkaiden kanssa. Tätä työtä tehdään omalla persoonalla.

Turun Kosmetologikoulussa voit suorittaa kauneudenhoitoalan ammatilliset osat, voit valita kosmetologin tai kosmetiikkaneuvojan opinnot tai erikoistua esimerkiksi kynsi- ja/tai ripsiteknikon työhön tarjoten enemmän dekoratiivisia palveluita. Meillä voit siis suuntautua jo opiskelujen aikana niihin opintoihin, jotka tukevat tulevaisuutesi unelmia. Lisäksi voit valita itsellesi ja elämäntilanteeseesi sopivimman opiskelutavan: kurssimuotoinen, joka käsittää kaikki ammatilliset tutkinnon osat tai monimuoto-opiskelun, jolloin sinulle laaditaan yksilöllinen opetusohjelma, jolloin voit opiskella kaikki ammatilliset osat tai haluamasi osan/osat. Henkilökohtaistamme opinnot Sinulle sopiviksi, mutta edellytämme sitoutumista.

Opetuskielenä on pääsääntöisesti suomi, mutta myös englantia voidaan käyttää opetuksessa tarpeen tullen. Osa opetuksesta voidaan järjestää myös saksaksi. Tutkintokieli on suomi. Kannustamme kaikkia kansainvälisyydestä kiinnostuneita suorittamaan myös kansainvälisen Cidesco-tutkinnon.

Haluatko lisätietoa Turun Kosmetologikoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Turun Kosmetologikoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Mikäli et löydä listauksesta sopivaa koulutusta, ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on käynnissä jatkuvasti myös erilaiset alan kurssit. 

Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Turun Kosmetologikoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Tapaamme hakijat aina mielellämme kasvotusten, jotta voimme auttaa suunnittelemaan Sinulle sopivan kokonaisuuden.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja Turku
Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | tutkinnon osia (15-35 osp) Turku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu

Kauppiaskatu 11 E, 3 krs.
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkosmetologikoulu.fi

Sponsoroitu