Sivuston käyttötapa: Mobiili

» Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 350 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta.

Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa.

Oppilaitos järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaa koulutusta. Matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla voi opiskella kokiksi, tarjoilijaksi, kodinhuoltajaksi ja toimitilahuoltajaksi. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon koulutuksesta voi valmistua lähihoitajaksi, liiketoiminnan perustutkinnosta merkonomiksi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta datanomiksi ja elintarvikealan perustutkinnosta leipuri-kondiittoriksi. Valma-koulutus valmistaa ammatillisen peruskoulutukseen. Koulutusta järjestetään sekä päivä-, että monimuotokoulutuksena.

Lisätietoa?

Lisää tietoa Tampereen palvelualan ammattiopistosta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin koulusta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Voit myös lukea lisää klikkaamalla koulun kotisivulle johtavaa logoa.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Koulukatu 18
33200 Tampere

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi


Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto täytä seuraavat tiedot: