Tanssialan perustutkinto | tanssija

Santasport Lapin Urheiluopisto
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Rovaniemi
Ammatilliset perustutkinnot
Tanssialan perustutkinto | tanssija

Tanssialan perustutkinto | tanssija

Tanssialan perustutkinto on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, josta valmistutaan tanssijaksi. Opinnot painottuvat tanssijan perustehtävien hallintaan sekä tarjoaa mahdollisuuden kehittää tanssiteatterillista sekä musiikkiteatterillista osaamista laaja-alaisesti.

Koulutuksen laajuus on 180 osp, joka koostuu yhteisistä tutkinnon osista (35 osp) sekä ammatillisista tutkinnon osista (145 osp). Koulutus antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Opiskeluaika on 1–3 vuotta.

Päivät koostuvat muun muassa tanssitekniikkatunneista, produktiotunneista, tanssin tuntemuksesta sekä kehonhuollosta. Opiskelijana pääset treenaamaan katutansseja, kansantanssia, jazztanssia, nykytanssia ja balettia. Lisäksi tiiviskurssien muodossa mm. steppiä ja klovneriaa. Esiintyminen on oleellinen osa opiskelun arkea heti opintojen alusta saakka.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on vähintään peruskoulun oppimäärän suorittaminen. Aikaisempi tanssiharrastus katsotaan eduksi koulutukseen hakeutumisessa.

Tutkinto / todistus

Tanssialan perustutkinto, tanssija

Kustannukset

Urheiluopistossa tutkintoa suorittava opiskelija saa maksuttoman opetuksen ja ruoan viitenä päivänä viikossa. Kustannuksia opiskelijalle tulee opiskelumateriaalista, välineiden ja oppikirjojen hankinnasta, opintomatkoista sekä valinnaisaineiden mahdollisista lisäkustannuksista.

Opiskelijalla on mahdollisuus saada valtion opintotukea. Opiskelijan etuisuuksiin kuuluu lisäksi Santasport Lapin Urheiluopiston hyvin varustettujen tilojen ja suorituspaikkojen käyttö.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssialan perustutkinto | tanssija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia koulutuksia Rovaniemellä. Koulutustarjontaan lukeutuvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Tutustu koulutusohjelmiin ja valitse itsellesi sopivin! Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa sinulle paitsi nopean väylän liikunnalliseen ammattiin, myös hyvät valmiudet jatko-opintoihin sekä monipuolisen...


Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Santasport Facebookissa

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tanssialan perustutkinto | tanssija täytä seuraavat tiedot: