Ammattitutkinnot

Kuljetusalan ammattitutkinto | kuljetusalan osaaja

Pituus
Noin 1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Noin 1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuljetusalan ammattitutkinto | kuljetusalan osaaja

Kuljetusalan ammattitutkinto / Salon seudun ammattiopisto

Haluatko lisätä kuljetusalan osaamistasi? Suorita ammattitutkinto

Työskenteletkö jo erilaisissa kuljetusalan tehtävissä pakettiauton-, kuorma-auton- tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajana? Sinulla on vähintään B- tai C-luokan ajo-oikeus sekä perustutkinto tai vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta. Oletko suunnitellut siirtyväsi uralla eteenpäin ammattikorkeakouluopintoihin tai vaihtaa alaa esim. liikenneopettajaksi, poliisiksi tai pelastushenkilöksi. Tule meille suorittamaan kuljetusalan ammattitutkinto. Koulutuksen aloitus sovitaan joustavasti tarpeidesi mukaan.

Haluaisitko korottaa ajokorttiluokkaasi?

Koulutuksen aikana voit suorittaa C- tai CE-luokan ajo-oikeuden. Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös kuljetusalalla tarvittavia lupakortteja, kuten ADR, työturvakortti, hygieniapassi, ensiapu, ja ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä.

Opetus muodostuu jokaisen koulutukseen osallistujan tarpeen mukaan käytännönharjoituksista, teoriasta ja ajo-opetuksesta, ja aikaisempi osaaminen otetaan huomioon. Voit opiskella myös oman työsi ohella. Ammattitutkintoon kuuluvat näytöt suoritetaan sinun työpaikallasi tehdessäsi normaalia työvuoroasi. Ammattitutkinto sisältää kaksi pakollista ja kaksi valinnaisia tutkinnonosaan.

Haluatko edetä urapolullasi?

Kuljetusalan ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen sinun on mahdollista hakea opiskelemaan esimerkiksi pelastusopistoon, liikenneopettajaksi, poliisikouluun tai ammattikorkeakouluun. Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakoulututkintoihin.

Monet tahot kuten Rahtarit Ry myöntää vuoden jäsenmaksun ilmaiseksi ammattitutkinnon suorittajalle, ja Työllisyysrahasto myöntää ehdot täyttävälle ammattitutkintostipendin.

Aloita koulutus joustavasti sopimuksen mukaan

Haluatko aloittaa opinnot nopeassa aikataulussa? Tämän koulutuksen yhteydessä voit aloittaa opinnot joustavasti sopimuksen mukaan. Tiedustele mahdollista aloituspäivää koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Kuljetusalan ammattitutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto | kuljetusalan osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu