Kuljetusalan ammattitutkinto | Kuljetusalan osaaja

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Ammattitutkinnot
Salo

Alkavat koulutukset
Salo
7.8.2023

Salo
2.10.2023

Salo
Joustavasti
Kuljetusalan ammattitutkinto / Salon seudun ammattiopisto

Kuljetusalan ammattitutkinto | Kuljetusalan osaaja

Haluatko lisätä kuljetusalan osaamistasi? Suorita ammattitutkinto

Työskenteletkö jo erilaisissa kuljetusalan tehtävissä pakettiauton-, kuorma-auton- tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajana? Sinulla on vähintään B- tai C-luokan ajo-oikeus sekä perustutkinto tai vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta. Oletko suunnitellut siirtyväsi uralla eteenpäin ammattikorkeakouluopintoihin tai vaihtaa alaa esim. liikenneopettajaksi, poliisiksi tai pelastushenkilöksi. Tule meille suorittamaan kuljetusalan ammattitutkinto. Koulutuksen aloitus sovitaan joustavasti tarpeidesi mukaan.

Haluaisitko korottaa ajokorttiluokkaasi?

Koulutuksen aikana voit suorittaa C- tai CE-luokan ajo-oikeuden. Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös kuljetusalalla tarvittavia lupakortteja, kuten ADR, työturvakortti, hygieniapassi, ensiapu, ja ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä.

Opetus muodostuu jokaisen koulutukseen osallistujan tarpeen mukaan käytännönharjoituksista, teoriasta ja ajo-opetuksesta, ja aikaisempi osaaminen otetaan huomioon. Voit opiskella myös oman työsi ohella. Ammattitutkintoon kuuluvat näytöt suoritetaan sinun työpaikallasi tehdessäsi normaalia työvuoroasi. Ammattitutkinto sisältää kaksi pakollista ja kaksi valinnaisia tutkinnonosaan.

Haluatko edetä urapolullasi?

Kuljetusalan ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen sinun on mahdollista hakea opiskelemaan esimerkiksi pelastusopistoon, liikenneopettajaksi, poliisikouluun tai ammattikorkeakouluun. Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakoulututkintoihin.

Monet tahot kuten Rahtarit Ry myöntää vuoden jäsenmaksun ilmaiseksi ammattitutkinnon suorittajalle, ja Työllisyysrahasto myöntää ehdot täyttävälle ammattitutkintostipendin.

Aloita koulutus joustavasti sopimuksen mukaan

Haluatko aloittaa opinnot nopeassa aikataulussa? Tämän koulutuksen yhteydessä voit aloittaa opinnot joustavasti sopimuksen mukaan. Tiedustele mahdollista aloituspäivää koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Kuljetusalan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto | Kuljetusalan osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto | Kuljetusalan osaaja täytä seuraavat tiedot: