Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi / Saamelaisalueen koulutuskeskus

Kiinnostaisiko sinua monipuoliset asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävät? Haluaisitko olla markkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun osaaja? Onko sinulla alan työkokemusta, mutta tutkinto puuttuu? Koetko tarvetta päivittää tai laajentaa osaamistasi? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, liiketoiminnan perustutkinnon opiskelu Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voisi olla oikea vaihtoehto juuri sinulle! 


Työelämän monitaituri

Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Merkonomi voi työskennellä yrityksissä, yhteisöissä ja julkishallinnon palveluksessa ja työhön voi sisältyä esimerkiksi asiakaspalvelua ja myyntiä, toimistopalveluja, taloushallinnon työtehtäviä, palvelumuotoilua sekä markkinointia. Liiketoiminnan alan työtehtävissä korostuvat hyvät digitaidot, viestintä- ja vuorovaikutustaidot, verkostoitumistaidot sekä kyky kohdata ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Merkonomi onkin todellinen liiketoiminnan moniottelija!       

Yksilöllinen opintopolku

Liiketoiminnan opiskelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Osaamista hankitaan oppilaitoksella opiskelun lisäksi myös verkko-oppimisympäristöissä, erilaisissa työelämälähtöisissä projekteissa sekä työelämäjaksoilla. Osaaminen osoitetaan ensisijaisesti näytössä, jossa opiskelija tekee käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jonka avulla suunnitellaan juuri hänen tavoitteitaan ja tarpeitaan vastaava opintopolku. HOKSissa tunnistetaan ja tunnustetaan opiskelijan aiempi osaaminen ja suunnitellaan, miten ja mitä uutta osaamista hän hankkii, miten osaaminen osoitetaan sekä millaista ohjausta ja tukea opiskelija opinnoissaan tarvitsee.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

 • Lähiopetus
 • Inari
 • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Inari
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

  Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

  Saamelaisalueen koulutuskeskus
  Menesjärventie 4
  99870 Inari

  » Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

  Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....

  Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

  Sponsoroitu