Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Kiinnostaako sinua myynti ja asiakaspalvelu? Haluaisitko olla markkinoinnin osaaja? Onko sinulla alan työkokemusta, mutta tutkinto puuttuu? Houkuttelisiko oppisopimuskoulutus? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, liiketoiminnan perustutkinnon opiskelu Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voisi olla juuri sinulle oikea vaihtoehto.

Merkonomin opinnot

Liiketoiminnan opiskelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Opintoihin sisältyy asiakaspalvelua ja markkinointia, taloushallintoa, toimistopalveluja sekä tieto- ja viestintätekniikkaa. Tutkintoon kuuluu lähiopetuksen lisäksi työelämässä tapahtuvaa koulutusta, verkko-opintoja ja työelämälähtöisiä projekteja.

Asiakaspalvelun ammattilaisena merkonomi osaa myynti- ja palvelutehtävän lisäksi työskennellä markkinointiviestinnän, mainonnan ja tiedottamisen parissa. Opinnoissa räätälöidään henkilökohtaiset, yksilölliset opintopolut, ja jokaiselle opiskelijalle tehdään heti opintojen alussa henkilökohtainen opintojen kehittämissuunnitelma.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

  Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

  Saamelaisalueen koulutuskeskus
  Menesjärventie 4
  99870 Inari

  » Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

  Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....

  Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

  Sponsoroitu