Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Vuoksi, paikassa Kauhajoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Merkonomikoulutuksessa opitaan taloushallinnon perustaidot, myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä toimimista, asiakaslähtöistä asennetta sekä kykyä ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita. Kaupankäynnin siirtyessä yhä enemmän verkkoon, erilaisten digitaalisen markkinoinnin sovellusten ja sosiaalisen median hyödyntäminen ovat tärkeä osa merkonomin osaamista. Merkonomilta odotetaan lisäksi hyviä ja monipuolisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, liiketoimintaosaamista sekä kielitaitoa.

Liiketoiminnan perustutkinto antaa hyvän perustan myös yrittäjyyteen ja jatko-opintoihin esim. myynti- ja markkinointikoulutukseen sekä valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Valmistuttuasi merkonomiksi, voit toimia esim. myyjänä, tuoteryhmävastaavana, tuote-esittelijänä, asiakasneuvojana, palkanlaskijana, talous- tai henkilöstösihteerinä, palveluneuvojana sekä markkinointi- ja viestintäsihteerinä.

Liiketoiminnan perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Yleinen jatko-opintokelpoisuus tarkoittaa sitä, että voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa. Mikäli merkonomikoulutus kiinnostaa, niin lue alapuolelta lisää ja opiskele Vuoksilla merkonomiksi.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Asiakaspalvelu 20 osp
  • Tuloksellinen toiminta 20 osp
  • Työyhteisössä toimiminen 15 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 90 osp.

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kauhajoki
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Vuoksi
Oppitie 4
61801 Kauhajoki

Vuoksi – Omalle matkalle

Toisille on selvillä suunta, toisille määränpää. Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksin tehtävänä on toimia oppaana kasvun reiteillä ja tuoda tietoa sekä taitoa tämän hetken ja huomisen työelämän tarpeisiin. Vuoksin toimipaikat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Oppilaitos tarjoaa ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta nuorille ja aikuisille....

Lue lisää oppilaitoksesta Vuoksi ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu