Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Monimuotokoulutus
Ammattitutkinnot
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
18.8.2020

Oulu
10.11.2020

Verkossa
Joustavasti

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa työkaluja lähiesimiestyön eri haasteisiin alasta riippumatta. Osaava lähiesimies tuo tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin.

Erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivat henkilöt; esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmän vetäjät.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu esimiestyötä tekeville tai esimiestyöhön hakeutuville. Tutkinnon suorittajalle ei ole asetettu muodollisia koulutusvaatimuksia.

Koulutuksen sisältö

Osaava lähiesimies tuo tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamiseen. Tutkintoon valmistava koulutus muodostuu  seuraavista:

Pakollinen tutkinnon osa
• Lähiesimiehenä toimiminen 

Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee kaksi
• Asiakassuhteiden hoito 
• Toiminnan kannattavuus 
• Henkilöstötyö 
• Kehittämissuunnitelma

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki kolme tutkinnon osaa on suoritettu hyväksytysti. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetus on pääsääntöisesti maanantaisin klo 15.00 - 18.15, neljä oppituntia kerralla. Koulutus on mahdollista suorittaa myös etäopiskeluna.

Koulutuksen tukena toimii Moodle – oppimisympäristö, jossa koulutusmateriaali on opiskelijoiden käytössä. Koulutus toteutetaan moduuleittain tutkinnon osa kerrallaan.

Hakeminen

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu esimiestyötä tekeville tai esimiestyöhön hakeutuville. Tutkinnon suorittajalle ei ole asetettu muodollisia koulutusvaatimuksia.

Lisätietoja hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta. 

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on on 400 € (alv 0 %), ei koske oppisopimuskoulutusta.  

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: