Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

OSAO, paikassa Kaukovainio
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesimiestyön ammattitutkinto | puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa työkaluja lähiesimiestyön eri haasteisiin. Osaava lähiesimies tuo tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on hyvä väylä esimiestyöhön.

Ammatti ja opinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa valmiuksia toimia lähiesimiehenä, tiiminvetäjänä ja työryhmän vetäjänä. Koulutus kehittää osaamista esimiestyöhön, päivittäiseen vuorovaikutukseen, työssä ohjaamiseen, työhön perehdyttämiseen sekä työyhteisön kehittämiseen.

Koulutus on suunnattu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla toimiville palveluohjaajille, tiimivetäjille ja esimiehille tai näihin tehtäviin tähtääville. Koulutuksen sisällössä painottuvat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan sisällöt. Oppiminen tapahtuu käytönnön työtehtävissä, tiimissä vertaisoppimalla sekä verkossa. Opinnot vaativat työpaikan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki kolme osaa on suoritettu hyväksytysti. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Pakollinen tutkinnon osa (70 osp):

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee kaksi (80 osp):

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Koulutuspäiviä on noin kerran kuukaudessa, yleensä tiistaisin klo 12-16. Lisäksi käytetään Pinja-verkko-oppimisalustaa. Oppimista tapahtuu myös käytännön työtehtävissä työpaikalla. Opiskelu vaatii työpaikan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalta.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suoritettuasi voit työskennellä lähiesimiehenä, tiiminvetäjänä ja työryhmän vetäjänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kaukovainio
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutus on suunnattu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualla päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville tai tehtäviin hakeutuville henkilöille, esimerkiksi lähiesimiehille, palveluohjaajille tai tiimin vetäjille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tarvitsevat osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin.

Tutkinnon suorittajalle ei ole asetettu muodollisia koulutusvaatimuksia.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa kielitaitotasosuositus on B2.1.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu