Ammatillisen tutkinnon osat

Suunnitteluprojektissa toimiminen 45 osp

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
8 lokakuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 19.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
8 lokakuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 19.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suunnitteluprojektissa toimiminen 45 osp

Suunnitteluprojektissa toimiminen -tutkinnon osa sopii sinulle, joka haluat oppia tuottamaan suunnittelupiirustuksia ja muita suunnitteluun liittyviä dokumentteja sekä 2D-piirtämistä ja 3D-tietomallintamista alan ohjelmistojen avulla. Tutkinnon osan suoritettuasi voit halutessasi jatkaa opiskelemaan koko tutkintoa oppisopimuskoulutuksena.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon osan keskeisiä sisältöjä ovat 2D-piirtäminen ja 3D-tietomallintaminen. Niiden avulla hyödynnät ja tuotat suunnitteludokumentteja, kuten esimerkiksi rakennuspiirustuksia, alan ohjelmistojen avulla. Koulutuksen aikana opetellaan myös yleisimpien toimisto-ohjelmistojen käyttöä.

Tutkinnon osa opiskellaan oppilaitoksessa, verkko-opintoina sekä työpaikalla. Teoriaopinnot toteutetaan verkko-opintoina työpaikalla tapahtuvan oppimisen rinnalla. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden ja arvioidaan asteikolla K5 – T1.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ja antaa mahdollisuus suorittaa  teknisen suunnittelun perustutkinnon pakollinen tutkinnon osa, sekä innostaa hakeutumaan alan tutkintoon johtavaan koulutukseen. Tästä koulutuksesta voit halutessasi jatkaa opiskelemaan koko tutkintoa oppisopimuskoulutuksena.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

8 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Kempele
  • Hakuaika: 19.9.2024

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Koulutus on suunnattu kaikille alasta kiinnostuneille, työnhakijoille, oman osaamisen täydentäjille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaville, VALMA-opiskelijoille sekä lukiolaisille.

Tutkinnon osaa suorittamaan voit hakeutua myös oppisopimuskoulutuksena. 

Oppisopimusopiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo alalle soveltuva työpaikka tai työllistyt koulutuksen alkaessa.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Teknisen suunnittelun perustutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Kustannukset

Opetus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu