Ammatillisen tutkinnon osat

Kasviryhmän tuottaminen 15 osp ja yrityksessä toimiminen 15 osp

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasviryhmän tuottaminen 15 osp ja yrityksessä toimiminen 15 osp

Kasviryhmän tuottaminen ja yrityksessä toimiminen -tutkinnon osat ovat sinulle, joka olet kiinnostunut alan yrittäjyydestä tai haluat työllistyä puutarha-alalle.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutus koostuu Puutarha-alan perustutkinnon kahdesta tutkinnon osasta: Kasviryhmän tuottaminen -tutkinnon osa, 15 osp ja yrityksessä toimiminen –tutkinnon osa, 15 osp.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena sekä työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Koulutus kestää noin 6 kk.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin. Koulutus suoritetaan HOKSin mukaan täydentämällä puuttuvaa osaamista, tämä myös määrittää lopullisen opiskeluaikasi.

Koulutuksen tavoite

Tutkinnon osat suorittamalla vahvistat mahdollisuuksiasi työllistyä puutarha-alan yrityksiin. Koulutus laajentaa aikaisemmin hankittua alan osaamista ja antaa valmiuksia oman yritystoiminnan suunnitteluun. Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa puutarha-alan perustutkinnon, jolloin nämä tutkinnon osat ovat osa perustutkinnon ammatillisia opintoja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Tämä koulutus soveltuu sinulle, joka haluat laajentaa aikaisemmin hankittua osaamista tai harkitset yrittäjyyttä sekä työllistymistä puutarha-alan työtehtäviin. Tutkinnon osat voidaan lukea osaksi perustutkinnon ammatillisia opintoja. Koulutus on mahdollista myös työvoimakoulutuksena.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Puutarha-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Kasviryhmän tuottaminen 15 osp ja yrityksessä toimiminen 15 osp

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Mahdollisia kustannuksia syntyy viranomaismaksuista, kuten korttikoulutuksista (lunastettavan kortin hinta).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu