Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot
suunnitteluassistentti

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtäväkuvasta CAD-piirtämisen ja projektinhallinnan parissa? Suunnitteluassistentin työtehtäviä ovat tietokoneavusteinen tekninen piirtäminen ja -suunnittelu, 3D-mallintaminen, suunnitteluun liittyvien julkaisujen laatiminen, dokumenttien kokoaminen, digitalisointi ja tuottaminen sekä asiakaspalvelu ja toimistotyöt.mat.

Kuvaus

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta, valinnaisista tutkinnon osista ja yhteisistä tutkinnon osista.

Kaikille pakollinen tutkinnon osa on Suunnitteluprojektissa toimiminen.
Lisäksi Rasekossa opiskellaan tutkinnon osat Teollisuuden suunnittelussa toimiminen ja Rakennusteknisessä suunnittelussa toimiminen.
Valinnaisina voi valita esimerkiksi tutkinnon osat 3D-mallin muodostaminen ja tulostaminen tai Tilasuunnittelussa toimiminen.

Koulutuksessa on runsaasti osaamisen hankkimista työpaikoilla. Osan siitä voit halutessasi hankkia myös ulkomaanjaksolla.

Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman koulutusta.

Hakeminen

Jos tulet suoraan peruskoulusta tai Valmasta, eikä sinulla ole vielä mitään muuta koulutusta, haet pääasiassa valtakunnallisen yhteishaun kautta Opintopolussa. Jos jäit ilman paikkaa yhteishaussa, olet ylioppilas tai sinulla on jo aiempi ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, haet jatkuvalla haulla oppilaitoksen www-sivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti täytä seuraavat tiedot: