Ammatillisen tutkinnon osat

Sähkö- ja automaatioalalla toimiminen (30 osp) ja pien- ja pienoisjännitesähköasennukset (45 osp)

OSAO, paikassa Kaukovainio
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sähkö- ja automaatioalalla toimiminen (30 osp) ja pien- ja pienoisjännitesähköasennukset (45 osp)

Tarvitsetko työssäsi sähköalan osaamista? Nyt sinulla on mahdollista hankkia osaamista sähköasentajan työtehtäviin suorittamalla sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta kaksi tutkinnon osaa, Sähkö- ja automaatioalalla toimiminen (30 ops) ja Pien- ja pienoisjännitesähköasennukset (45 osp).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältöjä: sähkötekniikka, työ- ja sähkötyöturvallisuus, sähköpiirustukset, sähkö- ja automaatioalan materiaalit, komponentit ja menetelmät, sähköasennustekniikka, pienjänniteverkoston asennustyöt, huolto- ja kunnossapitotyöt.

Opiskelun toteutusmuoto

Opiskelijat suorittavat opintonsa päiväopintoina. Koulutukseen sisältyy opiskelua erilaisissa oppimisympäristöissä sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, ettäsinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnossa kielitaitotasosuositus on B.1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osat sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta, Sähkö- ja automaatioalalla toimiminen (30 osp) ja pien- ja pienoisjännitesähköasennukset (45 osp)

Kustannukset

Opetus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelun aikana voi syntyä kuluja opiskeluun liittyvistä materiaaleista kuten oppikirjoista, opiskeluvälineistä, viranomaismaksuista, työasusta, työkaluista ja korttipätevyyksistä, n. 350-400€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu