Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | floristimestari

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy lisätietoja
   
Oppisopimuskoulutus
Kempele
Erikoisammattitutkinnot

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | floristimestari

Floristimestarina ylläpidät laaja-alaista käsityö-, markkinointi- ja asiakaspalvelutaitoa sekä yli ammattirajojen menevää yhteistyötaitoa.

Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat toimia vaativissa puutarha-alan ammatillisissa työtehtävissä. Sovellat puutarha-alan osaamista alan kehittämis-, johtamis- tai erityisosaamista edellyttävissä tehtävissä ja voit toimia alan yritysten viestintätehtävissä.

Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluajan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti monimuoto-opiskeluna, joka koostuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta, lähiopetuksesta sekä etäopetuksesta. Etäopetuksessa käytämme moodle-oppimisympäristöä sekä Adobe Connect -virtuaaliympäristöä.

Tutkinnon sisältö ja laajuusPakollinen tutkinnon osa, 20 osp

  • Puutarha-alan organisaation viestintä, 20 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (oppilaitoskohtainen tarjonta,) 160 osp

  • Floristisen alan asiantuntijana toimiminen 60 osp*
  • Floristisen alan tuotteiden kehittäminen 60 osp*
  • Tilasuunnittelu floristisella alalla 40 osp
  • Floristisen mestarityön tekeminen 40 osp
  • Tutkinnon osa tai osia ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta 20 – 40 osp

*Tähdellä merkityt tutkintoon sisällytettävät osat oikeuttavat ammattinimikkeeseen: Floristimestari, muussa tapauksessa ammattinimike on Puutarha-alan erikoisammattitutkinto.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Floristimestarin työtehtävät voivat perustua joko perinteiseen kukkakauppatoimintaan tai monialaiseen osaamiseen freelancerina, esimiehenä tai työnohjaajana.

Floristimestarin erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon. Voit opiskella esimerkiksi hortonomiksi ammattikorkeakoulussa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta sivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, olethan yhteydessä kouluttajaan.

Tutkinto / todistus

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, floristimestari

Kustannukset

450 € (alv 0 %)

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.