Ammatillisen tutkinnon osat

Mielenterveys-, päihde- ja riippuvuustyö eri asiakasryhmille, 15 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
15 op
Seuraava aloitus
25 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 9.5.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
15 op
Seuraava aloitus
25 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 9.5.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mielenterveys-, päihde- ja riippuvuustyö eri asiakasryhmille, 15 osp

Haluatko hankkia tai täydentää osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyössä? Mielenterveys-, päihde- ja riippuvuustyö eri asiakasryhmille -koulutuksen aikana opit erilaisia keinoja edistää asiakkaan mielen hyvinvointia, mielenterveyttä, päihteettömyyttä sekä ehkäistä ongelmien syntymistä. Mielenterveys-, päihde- ja riippuvuustyö eri asiakasryhmille on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon valinnainen tutkinnon osa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

25 syyskuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: 9.5.2024

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Voit hakeutua koulutukseen, jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat oppia erilaisia keinoja edistää asiakkaan mielen hyvinvointia, mielenterveyttä, päihteettömyyttä sekä ehkäistä ongelmia syntymistä.

Hakijalla tulee olla sellainen terveydentila- ja toimintakyky, jota edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittajalta ks.tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa (OPH-5-2018).

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa 21.5.2024. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu