Sivuston käyttötapa: Mobiili

Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Muhos, Taivalkoski
Alkavat koulutukset
Muhos
Elokuu

Taivalkoski
Elokuu

Video

Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja

OSAOssa on mahdollisuus valmistua metsäalan perustutkinnosta metsäkoneenkuljettajaksi. Metsäkoneenkuljettajana osaat käyttää, kuljettaa ja huoltaa metsäkoneita. 

Opiskelu

OSAOn metsäkoneenkuljettajan koulutus pitää sisällään sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Tutkinto muodostuu muun muassa seuraavista osaamisalueista:

  • Metsien hoito ja puunkorjuu
  • Metsäkoneiden ja kuorma-autojen kunnossapito
  • Koneellinen puutavaran valmistus
  • Puutavaran autokuljetus
  • Koneelliset metsänparannustyöt
  • Puutavaran lähikuljetus

Metsäkoneenkuljettaja työelämässä

Metsäkoneenkuljetuksen osaamisalalta valmistuu ammattilaisia, jotka hallitsevat koneelliset metsänhoito- ja puunkorjuutyöt ympäristönäkökulmat huomioiden. Metsäkoneenkuljettaja pystyy käyttämään, kuljettamaan ja pitämään kunnossa metsätraktoria, hakkuukonetta tai puutavara-autoa. Työ on itsenäistä ja vastuullista vaatien monipuolista osaamista ihmisten, metsäluonnon ja koneiden parissa.

Metsäkoneenkuljettajan työpaikkoja ja -tehtäviä voivat olla harvesterin, ajokoneen tai puutavara-auton kuljettaminen puutavaran valmistus- ja kuljetustehtävissä metsäurakointia harjoittavassa metsäkoneyrityksessä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. Seuraava jatkuva haku on suunniteltu avattavaksi Taivalkosken yksikköön kevään 2020 aikana.

Tutkinto / todistus

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: