Ammatillinen koulutus

BODYJAM®

Les Mills, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
suomi ( + lisää )
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
13 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Lataa esite
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
suomi ( + lisää )
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
13 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Lataa esite
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 400 EUR + alv 24% / osallistuja

BODYJAM®

 BODYJAM®

Edellytykset

BODYJAM®-tunneille osallistuvat haluavat tanssia ja pitää hauskaa ohjaajan ja muiden tunnille osallistuvien kanssa. BODYJAM®-ohjaaja on taitava tanssija, joka osaa varioida tapaansa liikkua eri tanssityylien mukaisesti. Hän saa kaikki tunnillaolijat innostumaan ja lähtemään mukaan tanssin hurmaan. BODYJAM®-ohjaaja inspiroi asiakkaita irrottelemaan tunnilla ja kokemaan siellä bileillan kaltaisen tunnelman.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, jotta pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutus kestää 16 tuntia, josta käytännön harjoitusten osuus on kahdeksan tuntia ja teorian kahdeksan tuntia. Lisäksi koulutukseen kuuluu omatoimisia harjoituksia, kuten ohjaajamanuaalin lukemista ja koreografian opettelua.

Arviointi

Koulutuksen aikana ohjaamasi BODYJAM®-kappaleet arvioidaan. Mikäli saat koulutuksesta hyväksytyn, voit aloittaa BODYJAM®-tuntien ohjaamisen lisensioiduilla saleilla.

Lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on kolme kuukautta aikaa kuvata tuntisi ja lähettää se arvioitavaksi. Saat tunnistasi kattavan palautteen ja toivottavasti myös kansainvälisen lisenssin. Les Mills -ohjaajana voit etsiä töitä yli 20 000 salilta 100 eri maasta.

Kurssikirjallisuus ja -materiaali

Englanninkielinen BODYJAM®-ohjaajamanuaali, - musiikki, koreografia ja ohjelmavideo digitaalisessa muodossa. Koulutuksen ja koulutusmateriaalin on suunnitellut uusiseelantilainen Les Mills International. Joka kolmas kuukausi eri alojen konsulteista, koreografeista ja ohjelmien kehittäjistä koostuva asiantuntijatiimi luo uuteen ohjelmaan koreografian ja musiikin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

13 huhtikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Hakeminen

Les Mills -peruskoulutukseen osallituminen ei vaadi aikaisempaa ohjaajakokemusta. Pyrimme osallistavaan ympäristöön, jossa jokainen voi kukoistaa, vaikka koulutus voikin olla fyysisesti haastava. Jotta saat mahdollisimman paljon irti koulutuksesta, on hyvä fyysinen kunto, sekä aikaisempi kokemus kyseisen lajin tunneista iso etu.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen, saat kyseisen lajin kansainvälisen ohjaajalisenssin. Les Mills -ohjaajana, voit hakea töihin yli 20 000 kuntokeskukseen yli 100 maassa.

Kustannukset

Saadaksesi 25% opiskelija-alennuksen, käytä koodia: STUDENT25 ja saat koulutuksen hintaan 372 EUR. (Norm. hinta 496 EUR.)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta BODYJAM®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Tervetuloa Les Millsille! Tarjoa muille elämää mullistavia treenikokemuksia kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi! Saat mahdollisuuden hakea työpaikkaa yli 20 000 keskuksesta yli 100 maassa. Les Millsin pitkälle kehitetyt ja valmiiksi koreografioidut ryhmäliikuntatunnit tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja hauskan treenin, jotka pohjautuvat viimeisimpiin tieteellisiin...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu