Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

BODYJAM®

Les Mills, Verkossa
Pituus
2 päivää
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
16 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 päivää
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
16 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

BODYJAM®

 BODYJAM®

Edellytykset

BODYJAM®-tunneille osallistuvat haluavat tanssia ja pitää hauskaa ohjaajan ja muiden tunnille osallistuvien kanssa. BODYJAM®-ohjaaja on taitava tanssija, joka osaa varioida tapaansa liikkua eri tanssityylien mukaisesti. Hän saa kaikki tunnillaolijat innostumaan ja lähtemään mukaan tanssin hurmaan. BODYJAM®-ohjaaja inspiroi asiakkaita irrottelemaan tunnilla ja kokemaan siellä bileillan kaltaisen tunnelman.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, jotta pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutus kestää 16 tuntia, josta käytännön harjoitusten osuus on kahdeksan tuntia ja teorian kahdeksan tuntia. Lisäksi koulutukseen kuuluu omatoimisia harjoituksia, kuten ohjaajamanuaalin lukemista ja koreografian opettelua.

Arviointi

Koulutuksen aikana ohjaamasi BODYJAM®-kappaleet arvioidaan. Mikäli saat koulutuksesta hyväksytyn, voit aloittaa BODYJAM®-tuntien ohjaamisen lisensioiduilla saleilla.

Lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on kolme kuukautta aikaa kuvata tuntisi ja lähettää se arvioitavaksi. Saat tunnistasi kattavan palautteen ja toivottavasti myös kansainvälisen lisenssin. Les Mills -ohjaajana voit etsiä töitä yli 20 000 salilta 100 eri maasta.

Kurssikirjallisuus ja -materiaali

Englanninkielinen BODYJAM®-ohjaajamanuaali, - musiikki, koreografia ja ohjelmavideo digitaalisessa muodossa. Koulutuksen ja koulutusmateriaalin on suunnitellut uusiseelantilainen Les Mills International. Joka kolmas kuukausi eri alojen konsulteista, koreografeista ja ohjelmien kehittäjistä koostuva asiantuntijatiimi luo uuteen ohjelmaan koreografian ja musiikin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

16 syyskuuta, 2023

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa

Tutkinto / todistus

BODYJAM®-ohjaajan lisenssi

Kustannukset

496€ sis.alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta BODYJAM®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Kouluttaudu Les Mills -ohjaajaksi!

Haluatko luoda mieleenpainuvia treenielämyksiä ihmisille ympäri maailmaa? Kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi sinulla on mahdollisuus hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta yli 100 eri maassa. Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin, ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu