Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

RPM®

Les Mills, Verkossa
Pituus
2 päivää
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 päivää
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

RPM®

RPM®

Kouluttaudu RPM®-ohjaajaksi

Rakastatko treenaamista ja sytytkö erityisesti pyöräilystä? Siinä tapauksessa RPM®-peruskoulutus on juuri sinulle!

RPM® on yksinkertainen ja tehokas sisäpyörällä tehtävä kestävyystreeni, joka huokuu energiaa. Tunnilla poljetaan haastavia mäkiosuuksia, nopeita tasamaaosuuksia ja sykettä nostattavia intervalleja. Säädät itse pyörän vastusta, joten voit säädellä tunnin tehokkuutta omien treenitavoitteitesi mukaiseksi.

RPM®-ohjaajalla on hyvä olla kokemusta pyöräilystä/sisäpyöräilystä, sekä haastavasta kestävyysharjoittelusta.

Lataa Les Millsin esite

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2023

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa

Tutkinto / todistus

Läpäistyn peruskoulutuksen ja lisenssivideon jälkeen saat kansainvälisen lisenssin. Les Mills -ohjaajana voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Kustannukset

496€ sis.alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta RPM®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Kouluttaudu Les Mills -ohjaajaksi!

Haluatko luoda mieleenpainuvia treenielämyksiä ihmisille ympäri maailmaa? Kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi sinulla on mahdollisuus hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta yli 100 eri maassa. Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin, ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu