Ammatillinen koulutus
Ei arviointeja

BODYCOMBAT®

Les Mills, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
suomi ( + lisää )
Seuraava aloitus
10 kesäkuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Download file
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
suomi ( + lisää )
Seuraava aloitus
10 kesäkuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Download file
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT®

Kouluttaudu BODYCOMBAT® -ohjaajaksi

Rakastatko treenaamista ja saavatko eri kamppailulajien inspiroimat harjoitukset sinut syttymään? Siinä tapauksessa BODYCOMBAT® -peruskoulutus on oikea valinta sinulle!

BODYCOMBAT® on taistelulajien inspiroima ja motivoivan musiikin tahtiin suoritettava koko kehon kuntoharjoittelu. Tunnilla suoritettavat lyönnit ja potkut vahvistavat koko kehoasi, parantavat kuntoasi, sekä vahvistavat keskivartalon lihaksiasi. Kaikki liikkeet suoritetaan ilman kontaktia.

BODYCOMBAT® -ohjaajana sinulla tulisi olla kokemusta jostakin kamppailulajista ja tottunut intensiiviseen kuntoharjoitteluun.

Lataa Les Millsin esite

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli siitä, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

10 kesäkuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

17 kesäkuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • englanti

Tutkinto / todistus

Läpäistyn peruskoulutuksen ja lisenssivideon jälkeen saat kansainvälisen lisenssin. Les Mills -ohjaajana voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Kustannukset

496€ sis.alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta BODYCOMBAT®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Kouluttaudu Les Mills -ohjaajaksi!

Haluatko luoda mieleenpainuvia treenielämyksiä ihmisille ympäri maailmaa? Kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi sinulla on mahdollisuus hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta yli 100 eri maassa. Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin, ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu