Ammatillinen koulutus

LES MILLS GRIT®

Les Mills, Verkossa
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
englanti
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
20 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
englanti
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
20 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 400 EUR + alv 24% / osallistuja

Video

LES MILLS GRIT®

GRIT®

Kouluttaudu GRIT®-ohjaajaksi

Rakastatko treenaamista ja sytytkö erityisesti korkeatehoisesta intervalliharjoittelusta? Siinä tapauksessa GRIT®-peruskoulutus on juuri sinulle!

LES MILLS GRIT® on korkean intensiteetin intervallitreeni (HIIT). Kyseessä on nopea ja intensiivinen treenimuoto, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi. Tunti rakentuu eripituisiin työosioihin eli intervalleihin, joiden aikana tavoitellaan maksimaalista treenitehoa.

LES MILLS GRIT® sisältää kolme erilaista suuntausta – Strength, Cardio ja Athletic. Pääset haastamaan fyysisiä rajojasi räjähtävän musiikin tahdissa, motivoivan coachin seurassa.

Lataa Les Millsin esite

LES MILLS GRIT® Strength

Treenissä käytetään levytankoa, painolevyjä ja kehonpainoharjoituksia. Treenin avulla vahvistut ja kehität räjähtävyyttäsi.

LES MILLS GRIT® Cardio

Tehokkaat ja räjähtävät kehonpainoliikkeet haastavat aerobista kuntoasi ja tehostavat kalorikulutustasi.

LES MILLS GRIT® Athletic

Kehonpainoliikkeiden lisäksi hyödynnetään vaihdellen välineinä step-lautaa, levypainoa ja levytankoa. Tunnille on haettu vaikutteita eri urheilulajien maailmasta. Tunti kehittää nimensä mukaisesti kehon atleettisia ominaisuuksia: ketteryyttä, nopeutta, koordinaatiota sekä räjähtävyyttä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli siitä, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 huhtikuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • englanti

Hakeminen

Les Mills -peruskoulutukseen osallituminen ei vaadi aikaisempaa ohjaajakokemusta. Pyrimme osallistavaan ympäristöön, jossa jokainen voi kukoistaa, vaikka koulutus voikin olla fyysisesti haastava. Jotta saat mahdollisimman paljon irti koulutuksesta, on hyvä fyysinen kunto, sekä aikaisempi kokemus kyseisen lajin tunneista iso etu.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen, saat kyseisen lajin kansainvälisen ohjaajalisenssin. Les Mills -ohjaajana, voit hakea töihin yli 20 000 kuntokeskukseen yli 100 maassa.

Kustannukset

Saadaksesi 25% opiskelija-alennuksen, käytä koodia: STUDENT25 ja saat koulutuksen hintaan 372 EUR. (Norm. hinta 496 EUR.)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LES MILLS GRIT®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Tervetuloa Les Millsille! Tarjoa muille elämää mullistavia treenikokemuksia kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi! Saat mahdollisuuden hakea työpaikkaa yli 20 000 keskuksesta yli 100 maassa. Les Millsin pitkälle kehitetyt ja valmiiksi koreografioidut ryhmäliikuntatunnit tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja hauskan treenin, jotka pohjautuvat viimeisimpiin tieteellisiin...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu