Ammatilliset perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto | monimuotokoulutus

Ammattiopisto Tavastia, paikassa Hämeenlinna
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailualan perustutkinto | monimuotokoulutus

Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat työskennellä matkailualalla ja/tai jatkaa opintojasi ammattikorkeakoulussa. Jatko-opinnot ammattikorkeakoulussa edellyttävät koko tutkinnon suorittamista. Tuleva työpaikkasi voi olla vaikka matkailun myynti- ja neuvontapiste, matkatoimisto, matkailukeskus, luontomatkailuyritys, lomakeskus tai liikenneyhtiöiden keskusvaraamo.

Voit suorittaa joko osa- tai koko tutkinnon. Matkailualan perustutkinto muodostuu moduuleista, joissa järjestetään lähiopetusta yhdessä tutkinnon osassa kerrallaan. 

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Matkailualan perustutkinto muodostuu moduuleista, joissa järjestetään lähiopetusta yhdessä tutkinnon osassa kerrallaan. Lähiopetusta järjestetään lukuvuonna 2023–2024 seuraavissa tutkinnon osissa

  • Matkailualan asiakaspalvelu 30 osp
  • Matkailupalvelujen tuotteistaminen 30 osp
  • Hotellin vastaanottopalvelut 40 osp/Majoituspalvelut 15 osp

Koulutuksessa suoritetaan seuraavat työelämässä tarvittavat korttikoulutukset: ensiapukoulutus, hygieniaosaamiskoulutus, alkoholilainsäädännön koulutus sekä matkailualan turvallisuuspassi. Koulutuksen kesto ja suoritettavat ammatilliset opinnot määräytyvät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella. Koko tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp).

Opetustapa

Koulutus sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja työpaikalla oppimista. Lähiopiskelu toteutetaan pääsääntöisesti päiväkoulutuksena. Lähiopiskelupäiviä on yleensä kolme viikossa. Muina päivänä opiskellaanyhteisiä tutkinnon osia (yto-opinnot) itsenäisesti verkossa ja/tai ohjatusti koululla. Osa opiskelusta on itsenäistä päätteellä työskentelyä ja internetin välityksellä opiskelua, joten sinulla on oltava käytössäsi tietokone ja videoneuvotteluihin soveltuva internet-yhteys. Käytämme opintojen tukena mm. Microsoft Office –ohjelmistoa (ei tarvitse olla koneella valmiina) ja sosiaalista mediaa.

Koulutuksen aikana tutustutaan monipuolisesti Hämeessä toimiviin matkailualan yrityksiin ja muihin toimijoihin. 

Koulutukseen sisältyy työpaikalla oppimisen jaksoja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi mukaisesti.Sinulla on mahdollisuus suorittaa työssäoppimisjaksoja ulkomailla hyödyntäen yhteistyöyrityksiämme ja yhteistyöoppilaitoksiamme mm. Espanjassa ja Portugalissa. Voit työssäoppimisjaksolla hakeutua myös kotimaassa kansainväliseen työympäristöön, kuten Lappiin, jonne useat opiskelijamme ovat vuosien aikana työllistyneet. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | monimuotokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Ammattiopisto Tavastia
Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...

Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu